Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

FENOMENUL care a luat amploare după intrarea în vigoare a NOULUI COD PENAL

Procurorul general Tiberiu Niţu a participat miercuri, de la ora 11, cu discreţie, la bilanţul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, pe anul 2013. La ieşire şeful Ministerului Public a recunoscut că procurorii sunt asaltaţi de dosarele puşcăriaşilor, care profită de prevederile Noului Cod Penal, pentru a încerca să iasă din închisoare, dar a încercat să minimalizeze amploarea fenomenului şi a nemulţumirilor care se profilează.

Procurorii sunt sufocaţi de cereri
Procurorii sunt sufocaţi de cereri / FOTO: radio.ubbcluj.ro

Instanţele penale unst sufocate de dosare, având ca obiect contestaţiile la deciziile comisiilor din închisori, care au permis ieşirea unor deţinuţi mai repede din detenţie, ceea ce a aglomerat activitatea judecătorilor şi a procurorilor şi a nemulţumit pe toată lumea, scrie oradecluj.oradestiri.ro.

Deşi reprezentanţii Ministerului Public şi ai Ministerului Justiţiei au promis suplimentarea procurorilor şi a judecătorilor, care vor prelua dosarele suplimentare, rezultate din aplicarea Noului Cod Penal, nici un angajat nu a venit în plus în prima lună.

Zilnic pe rolul instanţelor de pe raza Curţii de Apel Cluj sunt înregistrate zeci de dosare noi, cu contestaţii ale persoanelor aflate în detenţie, care doresc reanalizarea cazurilor în vederea eliberării anticipate.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET