Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
EXCLUSIV

Fenechiu: Băsescu nu a prezentat motive întemeiate împotriva lui Silaghi

Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor, a comentat, la Realitatea TV, refuzul preşedintelui Traian Băsescu de a-l numi pe Ovidiu Silaghi în guvern.

Fenechiu: Băsescu nu a prezentat motive întemeiate împotriva lui Silaghi
Fenechiu: Băsescu nu a prezentat motive întemeiate împotriva lui Silaghi

"În ceea ce priveşte refuzul preşedintelui de a-l nominaliza pe Ovidiu Silaghi, din interpretările Curţii Constituţionale eu ştiu că preşedintele are voie să refuze o dată, dar doar dacă are motive întemeiate. Deocamdată, nu ne-a prezentat motive întemeiate împotriva domnului Silaghi, ci doar nişte păreri", a spus Fenechiu.

Legat de acuzaţiile potrivit cărora Silaghi ar avea probleme cu ANI, pe teme de incompatibilitate, Fenechiu a spus: "Nu cred că asta a fost acuzaţia celor de la ANI. Această acuzaţie era pentru un alt coleg de-al nostru din guvern. Pentru domnul Silaghi, era vorba de o sumă de bani pe care nu ar fi putut să o justifice. Silaghi ne-a spus că a câştigat în toate instanţele şi, practic, acum are hotărâre definitivă şi irevocabilă în ceea ce priveşte acea sumă. Nu vreau să intru foarte mult în amănunte pentru că deocamdată avem o situaţie în care avem un interimat până cel puţin pe 23 august".

Întrebat dacă vor face o altă nominalizare pentru Transporturi, Fenechiu a răspuns: "O să vedem. Părerea mea este că nu vom face o altă nominalizare. Noi îl susţinem în continuare pe Ovidiu Silaghi. Niciun for al partidului nu a luat o astfel de decizie şi nu cred că va lua în viitorul apropiat".

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
6 semne ca ai un job nepotrivit
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 17:18
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET