Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Femeia PERFECTĂ: 10 caracteristici alese de bărbaţi şi de cercetători

Există din ce în ce mai multe portrete robot ale femeii perfecte şi din ce în ce mai multe studii. Care sunt, însă, caracteristicile pe care le preferă bărbaţii şi cum arată acea femeie perfectă? Descoperiţi cele 10 principii!

Kelly Brook
Kelly Brook / FOTO: spike.com
Kelly Brook arată la 31 de ani (dreapta) la fel de bine cum arăta la 18, când era un tânăr model.
Kelly Brook arată la 31 de ani (dreapta) la fel de bine cum arăta la 18, când era un tânăr model. / FOTO: dailymail.co.uk
Kelly Brook / FOTO: blogspot.com
Kelly Brook / FOTO: blogspot.com

1. Are ochii deschişi la culoare

900 de internauţi au răspuns acestui sondaj realizat de Journal des Femmes, citat de Contexto, şi, mult înainte celorlalte criterii (3% pentru voce, 6% pentru păr, 15% pentru înfăţişare şi 21 la sută pentru surâs), privirea a fost considerată foarte importantă de 40% dintre aceştia. Asta cu condiţia ca ochii să fie verzi sau albaştri, culorile preferate de bărbaţi.

2. Este tandră

Tot acest sondaj susţine că inteligenţa nu este decât pe locul doi în topul preferinţelor masculine (18%), tandreţea fiind cea care seduce majoritatea bărbaţilor (46%). Umorul se află abia pe locul al treilea.

3. Are forme

Să fie dictatura curelor de slăbire pe sfârşit? Dacă e să îi credem pe cei 2000 de bărbaţi care au răspuns la sondajul realizat de L'Internaute, 45 la sută dintre ei preferă femeile cu forme, în timp ce doar 34 la sută dintre ei sunt atraşi de siluetele foarte slabe.

4. E feminină

Pentru 50 la sută dintre bărbaţii care au participat la sondaj femeile feminine poartă fustă, tocuri înalte şi accesorii (bijuterii). Şi se pare că acestă preferinţă creşte odată ce bărbaţii înaintează în vârstă, 55% dintre cei între 45 - 54 de ani şi 54% dintre cei peste 55 de ani considerând că femeia perfectă se îmbracă feminin.

5. Are o gropiţă în bărbie

Asta doresc 42 la sută dintre bărbaţi. După gropiţă bărbaţii preferă pistruii (23%), apoi aluniţe pe buza superioară. Piercinguri? Sunt preferate doar de 6 la sută dintre bărbaţi.

6. Arată ca Kelly Brook

Conform cercetătorilor ştiinţifici, britanica Kelly Brook este femeia perfectă, cel puţin în privinţa înfăţişării. Aceste studii au luat în calcul mai multe criterii, printre care părul, forma feţei, depărtarea dintre ochi, poziţia sprâncenelor şi mărimea taliei. E important, însă, că acest studiu a fost realizat pe vedetele care nu au apelat la operaţii estetice.

7. E franţuzoaică

Un sondaj realizat online de Harris Interactive pe un eşantion de 5090 de adulţi în Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia au indicat că franţuzoaicele sunt considerate...cele mai dorite în dormitor, cu 26% dintre voturi.

8. E şatenă sau brunetă

Blondele nu conduc în topul preferinţelor bărbaţilor: 53% dintre participanţii la sondaj sunt atraşi de brunetele voluptuoase ca Monica Bellucci.

9. Are părul lung şi îl poartă desfăcut

58 la sută dintre internauţi consideră că părul lung e foarte seducător. Atenţie, însă...doar 9 la sută cred că părul strâns este seducător.

10. Ia iniţiativa primului pas

Cine spune că bărbatul e cel care trebuie să facă primul pas? 60 la sută dintre ei preferă ca femeile să fie cele care iau iniţiativa şi...fac primul pas.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Ce spune cafeaua ta preferata despre tine
STIRI | REALITATEA.NET
30 Septembrie, 17:36
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET