Femeia Barbie. Crezi că este reală sau photoshopată? GALERIE FOTO

Femeia Barbie. Crezi că este reală sau photoshopată
Femeia Barbie. Crezi că este reală sau photoshopată / FOTO: DailyMail.co.uk
Femeia Barbie. Crezi că este reală sau photoshopată Femeia Barbie. Crezi că este reală sau photoshopată Femeia Barbie. Crezi că este reală sau photoshopată Femeia Barbie. Crezi că este reală sau photoshopată

Valeria Lukyanova face senzaţie pe internet în ţara sa natală, Rusia, pretinzând pe blogul său că este una dintre cele mai faimoase femei vorbitoare de rusă.

Valeria are trăsături de păpuşă, părul lung şi blond şi corpul perfect, ceea ce o prezintă ca o adevărată Barbie, scrie DailyMail.co.uk.

De fapt, având talia suplă şi sânii mari, arată ca fiind o femeie de plastic, despre care unii internauţi speculează că nu este reală.

Alţii comentează cum că ea nu este doar urâtă, ci de-a dreptul ridicolă. O femeie cu trăsături perfecte este o femeie plictisitoare".

Totuşi rămâne o singură întrebare: "Este Valeria reală sau este photoshopată?".

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Antropomorfistul
23 apr 11:34
Dar nu vede nimeni ca e din ceara? Priviti mai atent. E din muzeul statuilor din ceara. Nici formele nici chipul nu au nici cea mai fina urma de viata! Ha! Ce poanta...
Răspunde
0 0
zana
23 apr 10:27
eu zic k e operata:)
Răspunde
0 0
laura
23 apr 10:18
sa fie asa "perfecta" si apoi cind deschide gura sa o auzi cum vorbeste limba aia gretzoasa nu se prea potriveste....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print