Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Fata lui MM Stoica şi băiatul lui Vasile Turcu s-au bătut de Anul Nou

Dragoste cu năbădăi între Teodora, fata fostului manager al Stelei, MM Stoica, şi Marius, fiul fostului acţionar dinamovist Vasile Turcu. Cei doi s-au bătut într-un club de fiţe din Braşov, după ce, doar cu o zi înainte, petrecuseră împreună.

Teodora Stoica şi Marius Turcu
Teodora Stoica şi Marius Turcu / FOTO: cancan.ro

Cancan scrie că, înainte cu doar câteva zile de Anul Nou, Teodora Stoica şi Marius Turcu s-au distrat într-un club, în seara de joi. A doua zi, lucrurile au degenerat. Fiul lui Vasile Turcu a ieşit singur într-un club din Braşov. La un moment dat, şi-a făcut apariţia şi Teodora Stoica, împreună cu un grup de amici.

"Memeluşa" a vrut să-l întărâte puţin pe Marius şi a început să danseze provocator pe o masă, aruncându-şi priviri cu subînţeles cu câţiva tineri din club. Marius îmbrâncit-o şi i-a reproşat că îl face de râs, iar Teodora a ripostat şi i-a dat o palmă peste faţă! Conflictul a fost aplanat după intervenţia mai multor persoane din anturajul celor doi.

După incident, Teodora Stoica n-a mai fost văzută nici măcar de Revelion, în timp ce Marius Turcu a petrecut de minune la trecerea dintre ani. Conform unor martori oculari, fiul lui Turcu era extrem de euforic, iar spre dimineaţă chiar s-a urcat pe o statuie în formă de Buddha.

Înainte de relaţia cu Marius Turcu, Teodora Stoica a fost prietena lui Matei Lucescu, fiul antrenorul rapidist Răzvan Lucescu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum functioneaza dieta MAYO?
STIRI | REALITATEA.NET
02 Octombrie, 01:00
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET