Fata lui MM Stoica şi băiatul lui Vasile Turcu s-au bătut de Anul Nou

Teodora Stoica şi Marius Turcu
Teodora Stoica şi Marius Turcu / FOTO: cancan.ro

Dragoste cu năbădăi între Teodora, fata fostului manager al Stelei, MM Stoica, şi Marius, fiul fostului acţionar dinamovist Vasile Turcu. Cei doi s-au bătut într-un club de fiţe din Braşov, după ce, doar cu o zi înainte, petrecuseră împreună.

Cancan scrie că, înainte cu doar câteva zile de Anul Nou, Teodora Stoica şi Marius Turcu s-au distrat într-un club, în seara de joi. A doua zi, lucrurile au degenerat. Fiul lui Vasile Turcu a ieşit singur într-un club din Braşov. La un moment dat, şi-a făcut apariţia şi Teodora Stoica, împreună cu un grup de amici.

"Memeluşa" a vrut să-l întărâte puţin pe Marius şi a început să danseze provocator pe o masă, aruncându-şi priviri cu subînţeles cu câţiva tineri din club. Marius îmbrâncit-o şi i-a reproşat că îl face de râs, iar Teodora a ripostat şi i-a dat o palmă peste faţă! Conflictul a fost aplanat după intervenţia mai multor persoane din anturajul celor doi.

După incident, Teodora Stoica n-a mai fost văzută nici măcar de Revelion, în timp ce Marius Turcu a petrecut de minune la trecerea dintre ani. Conform unor martori oculari, fiul lui Turcu era extrem de euforic, iar spre dimineaţă chiar s-a urcat pe o statuie în formă de Buddha.

Înainte de relaţia cu Marius Turcu, Teodora Stoica a fost prietena lui Matei Lucescu, fiul antrenorul rapidist Răzvan Lucescu.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?