Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Facebook a introdus noi funcții: Noi emoticoane, pisici, sentimente și acțiuni

Reprezentanții Facebook au decis că rețeaua de socializare are nevoie de mai multe emoticoane, astfel că au introdus câteva funcții noi în acest sens. 

Facebook a introdus noi funcții 
Facebook a introdus noi funcții 
Facebook a introdus noi funcții 
Facebook a introdus noi funcții 
Facebook a lansat noi funcții
Facebook a lansat noi funcții

Facebook a introdus mai multe funcții noi, al căror numitor comun sunt emoticoanele, cunoscute și sub numele de smiley face-uri. 

Prima schimbare este legată de mesajele private. Pe lângă emoticoanele tradiționale, utilizatorii au acum posibilitatea să trimită emoticoane mai complexe sau chiar diverse alte personaje desenate, cum ar fi pisicuțe înconjurate de inimi. Noile seturi de emoticoane pot fi găsite într-un așa-numit Sticker Store. Unele dintre ele sunt gratuite, altele sunt disponibile contra cost. 

O altă noutate este butonul de sentimente/acțiuni care este accesibil atunci când utilizatorii vor să facă o nouă postare. Ei au posibilitatea să aleagă din mai multe stări (bucuros, obosit, trist) și din mai multe acțiuni (citit, vizionat seriale, ascultat muzică, mâncat, etc), iar rezultatul este că în mesaj apare în mod automat descrierea stării și/sau a acțiunii, însoțită de câte o iconiță. 

Adolescenții încep să-și piardă interesul pentru Facebook. Care este motivul

Noile funcții Facebook vin întâmpinarea adolescenților, care și-au cam pierdut interesul pentru această rețea de socializare. Un studiu publicat în luna mai a arătat că tinerii cu vârste între 11 și 19 ani preferă mai degrabă rețele precum Twitter și Instagram în dauna Facebook. 

"În cadrul focus grupurilor, mulți adolescenți și-au exprimat un entuziasm în scădere pentru Facebook. Acestora le displace numărul în creștere de adulți de pe rețeaua de socializare și faptul că prietenii lor postează lucruri banale și oferă prea multe detalii despre viețile lor sentimentale. De asemenea, adolescenții sunt deranjați că trebuie să depună eforturi în permanență pentru a-și administra într-un mod cât mai eficient reputația pe Facebook", s-a arătat în studiul "Adolescenții, Social Media și Intimitatea", realizat de Pew Research Center și Berkman Center for Internet & Society.

Rămâne de văzut dacă noile funcții vor avea un preț pentru rețeaua de socializare în ceea ce privește utilizatorii mai în vârstă, care ar putea fi deranjați de noile opțiuni infantile pe care le au la dispoziție. 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET