Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Fabrica de globuri a lui Moş Crăciun este la Curtea de Argeş

Fabrica de globuri a lui Moş Crăciun nu este în Laponia, ci la Curtea de Argeş. De zeci de ani, meşterii sticlari şi decoratori lucrează, în fiecare an, milioane de globuleţe care ajung în casele noastre. Podoabele de pom care prind viaţă la noi în ţară, sunt cu atât mai preţioase cu cât ele sunt lucrate manual.

Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV

Drumul unui globuleţ din fabrica lui Moş Crăciun şi până în brăduţul unui copil cuminte este extrem de anevoios. Faza următoare este la pictat, unde alte mâini pricepute dau forma finală globului.

Şi dacă în ultimul timp vorbim de criza economică, se pare că la fabica de globuri din Argeş lucrurile merg foarte bine. 

În această iarnă, Moşul va avea mult de lucru, fiindcă trebuie să împartă peste 1 milion de globuleţe de la fabrica sa din Curtea de Argeş. 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum trebuie sa ne inchinam corect
STIRI | REALITATEA.NET
24 Septembrie, 01:00
ecuisine.ro
Cartofi la cuptor cu usturoi
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 14:45
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET