Fabrica de dulciuri "Bucuria" din Rep. Moldova îşi suspendă activitatea

Fabrica de dulciuri
Fabrica de dulciuri

Celebra fabrică de dulciuri "Bucuria" din Republica Moldova îşi va sista începând de luni activitatea, pe motiv că nu mai dispune de zahăr, au declarat responsabili ai întreprinderii, relatează portalul ŞtireaZilei.

Reprezentanţii fabricii au afirmat că în stoc se mai află aproximativ 25 de tone de zahăr, care ajung doar pentru trei zile. În plus, întreprinderea nu va importa zahăr pentru că procedura este una foarte complicată.

Astfel, cei aproximativ 1500 de angajaţi ai fabricii de dulciuri vor fi trimişi în concedii forţate şi vor reveni la lucru abia atunci când pe piaţă va apărea zahăr din noua recoltă.

Ministrul moldovean al agriculturii spune însă că nu ştie de unde au apărut problemele la Bucuria, mai ales că pe piaţa din Republica Moldova este suficient zahăr. În consecinţă, conducerea fabricii şi producătorii de zahăr au fost convocaţi vineri dimineaţă într-o şedinţă de urgenţă la Ministerul Agriculturii de la Chişinău.

Fabrica Bucuria aparţine în proporţie de 70% unei companii din Rusia. Restul acţiunilor sunt deţinute de o companie moldovenească şi de peste 4.000 de acţionari. Fabrica a fost fondată în urmă cu 65 de ani.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Moldova Shop
02 feb 18:52
Salutare! Fabrica Bucuria nu s-a inchis ! Recent s-a deschis si in Targu Mures, la Mures Mall, parter, un stand cu dulciuri Bucuria, vinuri si nu numai. Bucuria e peste tot!
Răspunde
0 0
Dorina Gutu
03 ian 12:28
Multvestita fabrica “Bucuria” din Rep. Moldova nu si-a suspendat activitatea. Recent s-a deschis in Tg. Mures, la Mures Mall, parter un stand cu produse Bucuria, vinuri, etc. Bucuria e peste tot!
Răspunde
0 0
Mariana
03 nov 01:28
Bomboane Bucuria in Bucuresti, www.bomboaneciocolata.ro
Răspunde
0 0
sorin
02 sep 14:29
Chisinaul de seara e de vis. De altfel ca toate dulciurile lor...Mi-ar parea rau sa dispara de pe piata
Răspunde
0 0
Nicole
02 sep 14:22
Nu inchideti "Bucuria"!!!!!!e singurul lucru care aduce un strop de dulce in vietile noastre!!!
Răspunde
0 0
alexandru
02 sep 12:25
Poate ne faceti ,,bucuria" de a nu mai vorbi toata ziua despre Republica Moldova.Numai cine a fost acolo cunoaste adevarata situatie.Rusia este stapana atotputernica iar populatia fie este rusificata,fie ,,moldovenizata" (nu mai vorbesc de Gagauzia si Transnistria).Mai sunt si cativa care se considera romani,asta pentru pasaport sau pentru studii -finalizate cu stabilirea fie in Ro,fie in UE.Pentru Romania aceasta afacere este păguboasa din start.Nu suntem in stare sa ne rezolvam problemele noastre (saracie extrema,locuri de munca,salarii decente,infrastructura) insa ne dam rotunzi cand este vorba de ei.Ori ei se uita la canalele tv rusesti,tin Craciunul pe stil vechi si ne spun ca i-am asuprit in perioada 1918-1944.Cred ca trebuie sa ne impacam cu ideea ca aceste teritorii nu ne mai apartin si sa stabilim niste relatii pragmatice atat cu Rep Moldova cat si cu Rusia care va ramane o mare putere fie ca vrem sau nu.Pacat ca au murit atatia români nevinovati pe frontul de est.Pentru ce?.
Răspunde
0 0
...activitatea, pe motiv că nu mai dispune de zahăr, au declarat responsabili ai întreprinderii, relatează portalul ŞtireaZilei. Citește mai departe......
0 0
Oscar
02 sep 11:43
Pacat, deoarece fac niste lucruri foarte bune, pe care Occidentul ori nu le face, ori le face prea scumpe.
Răspunde
0 0
dorin
02 sep 11:11
au si dulciuri facute cu indulcitori...sunt foarte bune toate bomboanele lor...mi-a sarit in ochi imediat sirrea pentru ca stiu ce marfa fac aia. POATE SE OFERA VREUN OM DE AFACERI ROMAN SA LE TRIMITA ZAHAR
Răspunde
0 0
NAEL
02 sep 21:08
2 OM DE AFACERI RIMAN spui dorine, Tradu-ne fraza asta din moldoveneasca in romana cu EU nu am auzit sa avem asa ceva. Noi romanii avem AFACERISTI, adicalea tradus si in moldoveneasca bisnitzari... Nu uita in Romania au fost cumparate sute de mii de fabrici si uzine de afaceristii romani care preceputi cum sunt le-au taiat si au urmat drumul fierului vechi... scufunda danele de la Constanta ! PS Un sfat: rugati-L pe Putin ca tot e BUCURIA rusilor, sa vina pe la Chisinau sau sa gaseasca el zahat, si in mod sigur se va rezolva situatia!
1 0
Ylia
02 sep 10:51
Pacat. Au niste dulciuri de foarte buna calitate.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print