Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Fabrica de dulciuri "Bucuria" din Rep. Moldova îşi suspendă activitatea

Celebra fabrică de dulciuri "Bucuria" din Republica Moldova îşi va sista începând de luni activitatea, pe motiv că nu mai dispune de zahăr, au declarat responsabili ai întreprinderii, relatează portalul ŞtireaZilei.

Fabrica de dulciuri
Fabrica de dulciuri

Reprezentanţii fabricii au afirmat că în stoc se mai află aproximativ 25 de tone de zahăr, care ajung doar pentru trei zile. În plus, întreprinderea nu va importa zahăr pentru că procedura este una foarte complicată.

Astfel, cei aproximativ 1500 de angajaţi ai fabricii de dulciuri vor fi trimişi în concedii forţate şi vor reveni la lucru abia atunci când pe piaţă va apărea zahăr din noua recoltă.

Ministrul moldovean al agriculturii spune însă că nu ştie de unde au apărut problemele la Bucuria, mai ales că pe piaţa din Republica Moldova este suficient zahăr. În consecinţă, conducerea fabricii şi producătorii de zahăr au fost convocaţi vineri dimineaţă într-o şedinţă de urgenţă la Ministerul Agriculturii de la Chişinău.

Fabrica Bucuria aparţine în proporţie de 70% unei companii din Rusia. Restul acţiunilor sunt deţinute de o companie moldovenească şi de peste 4.000 de acţionari. Fabrica a fost fondată în urmă cu 65 de ani.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Mituri despre renuntarea la fumat
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 12:57
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET