Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

EXPLOZIE într-un bloc din locuinţe din Gorj. Două persoane au fost rănite

Două persoane, soţ şi soţie, din Târgu Cărbuneşti au fost grav rănite, în urma unei explozii puternice urmate de incendiu produse în apartamentul în care locuiesc, iar în urma deflagraţiei locatarii blocului au fost evacuaţi, mulţi dintre ei intoxicându-se cu monoxid de carbon.

O româncă A MURIT într-o explozie în Roma. Fiica sa este grav rănită
O româncă A MURIT într-o explozie în Roma. Fiica sa este grav rănită

UPDATE. Cele două persoane din Târgu Cărbuneşti care au suferit arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului în explozia puternică urmată de incendiu produse în apartamentul în care locuiesc vor fi aduse cu un elicopter al Ministerului de Interne la Spitalul de Arşi din Capitală.

Subsecretarul de stat, Raed Arafat, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că, la solicitarea Ministerului Sănătăţii, un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor a plecat spre Târgu Cărbuneşti pentru a le prelua şi a le aduce în Capitală pe cele două persoane rănite.

Deflagraţia s-a produs în jurul orei 6.00, când locatarii blocului au fost treziţi de o explozie puternică, produsă într-un apartament de la etajul întâi al unui bloc cu patru etaje din Târgu Cărbuneşti.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri din Târgu Jiu, care au evacuat 26 de locatari, între care şase copii.

Multe dintre persoanele evacuate s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au primit îngrijiri medicale de la cadrele medicale de pe ambulanţele ajunse la faţa locului, fără a fi necesară transportarea lor la spital.
În urma exploziei au fost grav răniţi proprietarii apartamentului - o femeie de 46 de ani şi soţul acesteia, de 48 de ani, care au suferit arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului, fiind duşi la Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti.

Potrivit directorului spitalului, Constantin Târziu, a fost solicitat un elicopter pentru a-i transporta pe cei doi soţi la un spital din Bucureşti, aparatul de zbor fiind aşteptat în cursul dimineţii.

Apartamentul în care a avut loc explozia a fost distrus, iar intervenţia pompierilor pentru stingerea focului a durat peste o oră, în acelaşi timp fiind afectat şi un alt apartament vecin.

Potrivit directorului spitalului la care au ajuns răniţii, cei doi le-au spus medicilor că de la aragazul din apartament ar fi sărit furtunul de la reţeaua de gaze, iar în momentul în care au încercat să aprindă un bec s-a produs explozia.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Equalizer, in curand pe marile ecrane
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 19:49
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET