EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider?

EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider?
EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider?
EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider? EXPERIMENT inedit cu pisici: unde se doarme cel mai bine în frigider?

Deşi n-a fost chip să ajungă la o concluzie plauzibilă în ceea ce priveşte comportamentul total anapoda al pisicilor în preajma frigiderelor - să fie atrase, oare, de aerul rece? - oamenii de ştiinţă pierd nopţi la rând, în continuare, în încercarea disperată de a afla măcar care este cel mai bun loc de moţăit. În frigider, fireşte.

Dacă unele pisici au fost surprinse moţăind pe rafturi, printre ouă, cutii de lapte şi măsline, altele au preferat să se înghesuie în cutiile pentru legume... Urmăriţi o GALERIE FOTO cu "subiecţii".

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?