EVALUARE NAŢIONALĂ 2012. DESCARCĂ SUBIECTUL la MATEMATICĂ UPDATE

Evaluare nationala 2012 matematica barem
Evaluare nationala 2012 matematica barem
Evaluare nationala 2012 matematica barem Subiectul la MATEMATICĂ Subiectul la MATEMATICĂ

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012, SUBIECTE MATEMATICĂ. Miercuri elevii susţin proba la matematică în cadrul examenului de evaluare naţională. A fost extrasă varianta II de subiect. Elevii au răsuflat uşuraţi precizând că subiectele sunt accesibile. Probleme au avut însă cu subiectul numărul III.

Evaluare naţională 2012 - Rezultate pe judeţe

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 MATEMATICĂ.  Elevii care susţin astăzi proba la matematică din cadrul evaluarii nationale au de rezolvat varianta cu numarul 2. Sustinerea probei se incheie la ora 12:00. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 MATEMATICĂ.  "Subiectele sunt rezonabile si bine structurate. Copiii au primit rezolvarea unei fractii, a unei ecuatii, iar la geometrie au avut elemente ce tin de o prisma, calcularea volumului acesteia. În general, subiectele sunt decente, iar elevii pot lua foarte uşor note peste 7", a declarat un profesor de matematică, scrie bzi.ro.

 

SUBIECTELE LA MATEMATICA EVALUARE NATIONALA 2012

I.
1.   Rezultatul calculului 12+12:4=…….
2. Media aritmetica a numerelor 7 si 23 este egala cu…
3. Se considera multimea A={x∈R/2x ≤4}este egala cu intervalul…..
4. Perimetrul unui romb cu latura de 4 cm este egal cu….
5. (se da fig. VEZI MAI JOS) Cubul ABCDEFGH are muchia de 5 cm, aria totala a cubului este egala cu….
6. (se da diagrama VEZI MAI JOS) In diagrama de mai jos sunt reprezentate rezultatele elevilor unei clase la un test. Numarul elevilor din clasa care au obtinut la test cel putin nota 8 este egal cu…

II
1. Desenati o piramida patrulatera regulata de varf V si baza ABCD.
2. Se considera numerele a=4/ √5+1 si b= √15: √3+1. Calculati media geometrica a celor doua numere.
3. Intr-o clasa sunt 26 de elevi. Daca din clasa ar pleca 2 fete si 3 baieti, atunci numarul fetelor ar fi egal cu dublul numarului baietilor. Determinati numarul fetelor din clasa
4. Se considera functia f:R→f(x)=-2x+3
a) Reprezentati grafic functia f in sistemul de coordonare xOy
b) Determinati numarul real a pentru care punctul A(a, -a) apartine graficului functiei f
5. Se considera expresia E(x) = (1+2-x/x+1):x-1/(2x+1)²-(x+2)², unde x este numar real x≠- 1. Aratati ca E(x)=9 pentru orice x numar real.

III

1. O vaza are forma unei prisme drepte cu baza patrat. Inaltimea vazei este de 40 cm, iar latura bazei este de 10 cm. In vaza se toarna 3 litri de apa.
a) Calculati aria laterala a vazei
b) Determinati inaltimea la care se ridica apa in vaza
c) In vaza se introduc 4 cuburi din piatra, fiecare cub avand muchia de 4 cm. Determinati cu cati cm creste nivelul apei din vaza dupa introducerea celor 4 cuburi din piatra
2. (se da fig. VEZI MAI JOS) In figura 2 este reprezentata schematic o placa de gresie in forma de dreptunghi cu AB=28 cm si BC=21cm.
a) Calculati lungimea segmentului (DB)
b) Determinati aria triunghiului EAB, unde E este mijlocul laturii CD
c) Aratati ca sinusul unghiului AEB este egal cu 12/13. (vezi subiectele atasate)

 

 

EVALUARE 2012 la Matematică - Ultima repetiţie TEST ONLINE de verificare

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 MATEMATICĂ.  Aproximativ 190.000 de absolvenţi de gimnaziu care susţin examenul în 4.516 unităţi de învăţământ s-au înscris la evaluarea naţională, potrivit unui centralizator al MECTS.


Accesul elevilor în săli este permis cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, adică până la ora 8,30, în fiecare zi în care se desfăşoară probele scrise.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 MATEMATICĂ.  Metodologia în vigoare prevede că evaluarea lucrărilor este făcută de doi profesori din unitatea respectivă de învăţământ, de regulă unitate şcolară cu personalitate juridică. În cazul în care nu există câte doi profesori la disciplinele la care se susţine evaluarea naţională, va fi solicitat un cadru didactic din cea mai apropiată unitate de învăţământ.

Colecţia NOUĂ de PERLE la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2012: "Bubulina, dacă nu ai carte, nu ai parte!"


EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 MATEMATICĂ.  Evaluarea lucrărilor se face cu respectarea strictă a baremului unic de evaluare şi de notare, pe baza unui punctaj pe scara 1-100, acordându-se 90 de puncte pentru răspunsurile corecte şi complete şi 10 puncte din oficiu. După evaluare, fiecare profesor stabileşte nota prin împărţirea la 10 a punctajului obţinut de elev, fără rotunjire şi o trece pe lucrare.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 MATEMATICĂ.  În cazul în care diferenţa dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult un punct, se calculează şi se trece pe lucrare nota finală, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor acordate de cei doi profesori evaluatori. Această notă este cea care se va lua în calcul pentru media de admitere în clasa a IX-a.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 MATEMATICĂ.  Afişarea primelor rezultate este programată vineri, 29 iunie, până la ora 14,00. În aceeaşi zi, în intervalul orar 14,00-18,00 pot fi depuse contestaţiile, care vor fi soluţionate în zilele de 30 iunie şi 1 iulie. Afişarea rezultatelor finale va avea loc în data de 2 iulie.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 - TOATE JUDEŢELE

Evaluarea Naţională 2012: E-book sau e-reader? Gafă uriaşă la proba de Limba şi Literatura Română

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012, BAREM: Subiectul controversat la română - De ce e "SUBIECTIVĂ"

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 - ROMANA. Subiecte, barem, controverse

 EVALUARE NAŢIONALĂ 2012: Baremul la Română NU SE SCHIMBĂ, a anunţat ministrul interimar al Educaţiei
 

Notele de la evaluarea naţională vor conta la admiterea în liceu, care se va desfăşura în două etape. La prima dintre acestea vor participa elevii care au dat evaluarea naţională şi care vor avea media de admitere calculată ca medie artimetică dintre media notelor de la evaluare şi media generală a anilor de gimnaziu.

În a doua etapă se vor înscrie, pe locurile rămase libere, elevii care nu au dat evaluarea, admiterea acestora urmând să se facă în ordinea descrescătoare a mediilor generale ale anilor de gimnaziu.


Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?