EVALUARE NAŢIONALĂ 2012. Model de subiecte la matematică. DESCARCĂ aici BAREMUL

Evaluarea naţională va continua cu proba la matematică
Evaluarea naţională va continua cu proba la matematică

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012. Examenul de EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 va continua miercuri, 27 iunie, cu proba scrisă la matematică. Elevii pot consulta modelele de subiecte din anul 2011 aici, şi cele din 2010 aici.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012.  Centrul National pentru Evaluare si Examinare a elaborat zece variante de subiecte, in conformitate cu programa pentru evaluarea nationala la clasa a VIII-a si cu modelul evaluarilor internationale. Subiectele au un nivel mediu de dificultate.

ADMITERE LICEU 2012. Vezi când va avea loc prima REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012.  Evaluarea lucrarilor va fi facuta cu respectarea stricta a baremului unic de evaluare si de notare, pe baza unui punctaj pe scara 1-100, acordandu-se 90 de puncte pentru raspunsurile corecte si complete si 10 puncte din oficiu.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2012. Dupa evaluare, fiecare profesor stabileste nota prin impartirea la 10 a punctajului obtinut de elev, fara rotunjire, si o va trece pe lucrare.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2012. Subiectele la LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ au fost extrase


EVALUAREA NAŢIONALĂ 2012. Articole cu tema Evaluarea Naţională 2012 pe REALITATEA.NET:

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2012: BAREME pentru proba scrisă la limba română

  

Fișiere din articol:

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?