Europarlamentarul Tokes Laszlo s-a recăsătorit, ceremonia având loc în Ungaria

Laszlo Tokes
Laszlo Tokes

Europarlamentarul Tokes Laszlo s-a recăsătorit, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc în Ungaria, în localitatea unde noua lui soţie, Levay Tunde, este profesoară de muzică, relatează presa de limba maghiară.

Potrivit presei de limbă maghiară, care citează surse apropiate fostului episcop Tokes Laszlo, acesta s-a recăsătorit, sâmbătă, în Ungaria.

Conform sursei citate, ceremonia a avut loc la Gomba, o localitate de lângă Monor, unde noua soţie a lui Tokes, Levay Tunde, este profesoară de muzică.

Nunta din Ungaria s-a desfăşurat în cerc restrâns, cu discreţie, iar potrivit aceloraşi surse la eveniment au participat cei trei fraţi ai lui Tokes Laszlo.

 Szilagyi Zsolt, şeful de cabinet al lui Tokes, nu a dat detalii, spunând: "După câte ştiu, se va da un comunicat pe această temă".

Sursele citate menţionează că Levay Tunde, originară din zona Braşovului, este tot la a doua căsătorie, ea având doi copii cu primul ei soţ, jurnalistul Kristaly Lehel, de care a divorţat în decembrie.

Nici Ács Miklós, preotul reformat din Gomba, nu a dorit să comenteze evenimentul.

Laszlo Tokes a divorţat în urmă cu doi ani. Procesul de divorţ intentat de soţia europarlamentarului Tokes Laszlo, Tokes Edith, s-a încheiat, în februarie 2011, la Judecătoria Oradea, magistraţii dispunând desfacerea căsătoriei din culpă comună, şi nu din culpa exclusivă a soţului, aşa cum ceruse femeia.

Potrivit sentinţei, odată cu pronunţarea divorţului, Tokes Edith şi-a reluat numele avut anterior căsătoriei, Joo.

În martie 2010, soţia europarlamentarului Tokes Laszlo a intentat divorţ la Judecătoria Oradea, iar în solicitarea depusă în instanţă arăta că este exclusiv vina soţului său, fost episcop reformat de Piatra Craiului, pe care îl acuza de infidelitate.

În cererea de divorţ, Tokes Edith îşi acuza soţul, printre altele, de "nenumărate aventuri pe care le-a avut, unele de care ştiau şi colegii lui, din moment ce nu s-a sfiit să fie discret". Ea adăuga că, "dacă se impune", va dovedi aceste lucruri "cu martori sau înscrisuri: scrisori de dragoste, SMS-uri, notiţe".

Tokes Edith susţinea că în cei 25 de ani de căsătorie a fost "terorizată şi traumatizată psihic" de soţul său, care avea obiceiuri "absurde", între care şi acela de a comunica în scris cu familia.

Potrivit cererii de divorţ, Tokes refuza să se afişeze cu soţia sa între prieteni, la dineuri ori petreceri.

"Nu mă invita la dineurile ori petrecerile private organizate de el la Budapesta şi la care îşi invita prietenii şi colegii, evitând să apară cu mine în cercuri de prieteni", susţinea femeia care, odată cu divorţul, cerea să îşi reia numele purtat anterior căsătoriei, Joo, dar şi obligarea europarlamentarului la plata unei pensii de întreţinere de o treime din venituri pentru cei doi copii care încă nu şi-au finalizat studiile.

Cei doi au împreună trei copii: doi băieţi şi o fată.

Din luna septembrie 2010, la cererea părţilor, procesul a devenit secret. Totodată, la solicitarea judecătorului, avocaţii celor doi soţi au căzut de acord să păstreze confidenţialitatea probelor care au fost prezentate în cadrul dezbaterilor.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 -1
ARES
05 ian 05:43
@Prea curios, esti o curva unguroaica! O fortati cam mult si poate va veni o zi cind ne vom agîta opincile de drapelul vostru! De data asta sper ca nu mai plecam din ungaria! Ai auzit ZDREANTO?
Răspunde
3 -1
Antonie
31 dec 22:51
S-a casatorit in Ungaria,poate ramane acolo si scapam de el.Aici ,in Romania, a trait degeaba.Poate ii da Dumnezeu mai multa minte...
Răspunde
3 -6
iubitor de istorie
31 dec 17:00
Si-o fi facut analizele de sange? Daca si-a facut si ADN s-ar putea sa constate ca e dac sau gepid sau slav ca maghiari veritabili sunt doar 2% pe tot teritoriul Ungariei.
Rebotezati-va si ne unim cu voi ca pe multe laturi suntem frati de sange prin aceiasi stramosi ce au sosit pe aceste meleaguri cu 20.000 de ani inj urma si-n neolitic deci cu 6-7mii de ani
Răspunde
4 -6
@ idiotul care face istorie după ureche (gene)
31 dec 17:12
4 Este imposibil, voi în urmă cu 7 mii ani eraţi în glodul Indiei, iar ungurii în Nordul Eurasiei
4 -3
gigi
01 ian 14:28
8 adevarat ce zice unguru'. imposibil. noi romanii suntem aici de mii de ani iar ungurii acum cateva sute de ani mancau viermi prin asia.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
3 -4
dna
31 dec 11:05
Bai "natarailor" daca, comentariile sunt cu mai multe voturi pozitive decat cele negatice, de ce naiba le "asundeti" ???, cum naiba, daca un comentariu are ... 15 voturi PLUS si 11 minus" este negativ ???, sunteti "manipulanti parsivi !!!.
Răspunde
2 -2
dna
31 dec 11:05
Bai "natarailor" daca, comentariile sunt cu mai multe voturi pozitive decat cele negatice, de ce naiba le "asundeti" ???, cum naiba, daca un comentariu are ... 15 voturi PLUS si 11 minus" este negativ ???, sunteti "manipulanti parsivi !!!.
Răspunde
9 -7
dna
31 dec 11:01
Acolo sa ramai tokes, la Ungaria ... pa si pusi !!!
Răspunde
12 -6
wall
30 dec 22:46
raspopitu' puturos, a mai gasit o fraiera de terorizat. sau poate amarata asta o fi vreo psihopata sovina ca tokes, aceasta prostituata ieftina.
Răspunde
10 -9
vasilii
30 dec 20:18
spune-mi in ce tara te insori, ca sa stiu carei tari slujesti.
Daca se insura la Punta, uite laslo a facut revolutie pentru romani, asa a facut revolutie pentru unguri.
Macar a fost sincer odata.
Răspunde
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
8 -9
Nistor Claudiu
30 dec 23:42
6 Căcat asiatic, dacă nu erau românii să sară în apărarea maimuței voastre, astăzi ați fi comemorat ceva anișori de când idiotul a fost ucis de Securitate!
Afișează mai multe comentarii
print