Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Englezii care au cumpărat Bricostore deschid PRIMUL magazin BRICO DEPOT în România

BRICO DEPOT. Grupul britanic Kingfisher, care anul trecut a cumpărat cele 15 magazine ale reţelei franceze de bricolaj Bricostore, îşi va face intrarea “oficială” pe piaţa din România prin intermediul brandului Brico Depot pe 14 martie, când vor fi deschise primele magazine din Bucureşti.

Lanţul BRICO DEPOT intră în România
Lanţul BRICO DEPOT intră în România

BRICO DEPOT. Britanicii au început de câteva săptămâni o campanie de teasing în Bucureşti prin care anunţă că în luna martie va începe o revoluţie a preţurilor mici în sectorul de bricolaj şi materiale de construcţii, iar pe site-ul local al reţelei BRICO DEPOT a fost recent activat un cronometru care contabilizează cele aproape 11 zile rămase până la demararea operaţiunilor din România.

BRICO DEPOT Englezii au finalizat de anul trecut achiziţia reţelei Bricostore, în urma unei tranzacţii de circa 70 mil. euro, dar au continuat să opereze cele 15 magazine sub brandul dezvoltat de familia Bresson. Abia la începutul acestui an, pe 12 ianuarie, au fost închise unităţile Bricostore din Pantelimon şi Orhideea în vederea rebranduirii.

Mai multe pe zf.ro.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Rulouri cu somon
STIRI | REALITATEA.NET
12 Septembrie, 22:24
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET