Englezii care au cumpărat Bricostore deschid PRIMUL magazin BRICO DEPOT în România

Lanţul BRICO DEPOT se extinde în România
Lanţul BRICO DEPOT se extinde în România

BRICO DEPOT. Grupul britanic Kingfisher, care anul trecut a cumpărat cele 15 magazine ale reţelei franceze de bricolaj Bricostore, îşi va face intrarea “oficială” pe piaţa din România prin intermediul brandului Brico Depot pe 14 martie, când vor fi deschise primele magazine din Bucureşti.

BRICO DEPOT. Britanicii au început de câteva săptămâni o campanie de teasing în Bucureşti prin care anunţă că în luna martie va începe o revoluţie a preţurilor mici în sectorul de bricolaj şi materiale de construcţii, iar pe site-ul local al reţelei BRICO DEPOT a fost recent activat un cronometru care contabilizează cele aproape 11 zile rămase până la demararea operaţiunilor din România.

BRICO DEPOT Englezii au finalizat de anul trecut achiziţia reţelei Bricostore, în urma unei tranzacţii de circa 70 mil. euro, dar au continuat să opereze cele 15 magazine sub brandul dezvoltat de familia Bresson. Abia la începutul acestui an, pe 12 ianuarie, au fost închise unităţile Bricostore din Pantelimon şi Orhideea în vederea rebranduirii.

Mai multe pe zf.ro.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
Razvan Zilber
03 Mar 12:45
astia au B&Q...locul unde nu gasesti niciodata nimic
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print