Eleve din Bacău, dansuri sexy în chiloţi la Balul Bobocilor VIDEO

Eleve în chiloţi la un Bal al Bobocilor din Bacău
Eleve în chiloţi la un Bal al Bobocilor din Bacău / FOTO: YouTube.com

Inna, Alexandra Stan şi vedetele Playboy par să fie modelele liceenelor din România, se poate vedea într-un nou videoclip controversat apărut pe YouTube, realizat în timpul Balul Bobocilor de anul acesta al Colegiului Tehnic de Comunicaţii "N.V.Karpen" din Bacău.

Ţinute sumare, dansuri lascive şi chiar dansuri în poală. Nu este vorba despre un spectacol dintr-un club de striptease, ci de un Bal al Bobocilor organizat anul acesta de Colegiul Tehnic de Comunicaţii "N.V.Karpen" din Bacău. Cu pantaloni scurţi care le-au lăsat la vedere posterioarele şi chiar în chiloţi, elevele de clasa a noua s-au întrecut în mişcări cu aluzii erotice pe scenă, după cum se poate vedea într-un videoclip publicat pe YouTube.

Un alt Bal al Bobocilor controversat de anul acesta s-a petrecut în Suceava şi l-a avut ca invitat pe comedianul Dan Bordea, care a făcut glume cu sex şi droguri în faţa profesorilor, elevilor şi părinţilor prezenţi la spectacol. "Când văd părinţi care se leagă de copiii lor că beau la 16, 17, 18 ani, mor. Ce dracu’ vrei să facă? Dă-o dracului, trăieşte-ţi viaţa(...) Vă dau un sfat, pentru când o să mai creşteţi, nu amestecaţi alcoolul cu iarba şi vă spun de ce. Stăteam cu ea faţă în faţă, făceam dragoste şi ea mi-a băgat un deget în fund. Nu-i ok", este una dintre glumele făcute de Bordea.

Stand-up obscen la Balul Bobocilor: "Păcat că mama ta n-a făcut sex oral când trebuia" VIDEO

Pe lângă scandalurile legate de Balurile Bobocilor, în liceele româneşti au avut loc în ultimul timp tot mai scandaluri în care elevi şi profesori sunt protagonişti. Cel mai cunoscut exemplu este al Mădălinei Pamfilie, elevă în clasa a XII-a la Liceul Jean Monnet, care a pozat dezbrăcată în Playboy. În urma apariţiei în revista pentru adulţi, dar şi în emisiuni televizate în care vorbea despre posibilul viol comis de un profesor de sport de la Liceul Jean Monnet, Mădălina Pamfilie s-a ales cu nota la purtare scăzută. Consiliul profesoral a decis că eleva nu merită să aibă mai mult de nota 5 la purtare.

Haos, sex şi scandaluri în învăţământul românesc. Ce se întâmplă în şcoala ta?

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print