Elevă umilită în ultimul hal de o altă fată. Scuipată şi forţată să-i pupe piciorul agresoarei

Eleva a fost forţată să-şi ceară iertare în genunchi
Eleva a fost forţată să-şi ceară iertare în genunchi

Într-un filmuleţ primit pe adresa martorocular@realitatea.net se poate vedea cum o elevă este umilită de o altă adolescentă.

Umilit în România: O fata este batuta, injurata si scuipata fara motiv.

În imagini se poate vedea că agresoarea o acuză pe elevă că s-ar fi "băgat" între ea şi prietenul ei. Drept urmare, urmează o corecţie umilitoare. 

Eleva este scuipată şi lovită, după care este pusă să-şi ceară iertare în genunchi. Mai mult, adolescenta cu atitudine, limbaj şi comportament de chivuţă o pune pe elevă să-i sărute piciorul. 

Dacă aţi fost martorul unui eveniment care poate deveni o ştire, trimiteţi-ne imaginile pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe portalul Realitatea.net, la rubrica Martor ocular.

Agresoarea elevei umilite, de o răutate ieşită din comun

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ionut
08 sep 20:38
Futu-ti mortii matii de scroafa ce bataie ti-ai lua zdreanta dracu
Răspunde
0 0
Monescu Angela
18 oct 14:29
Art.205 cod penal reglementeaza infractiunea de insulta (18)- Articolul a fost abrogat prin art. I pct. 56 din Legea nr. 278/2006.
"Atingerea adusa onoarei ori reputatiei unei persoane prin cuvinte, prin gesturi sau prin orice alte mijloace, ori prin expunerea la batjocura, se pedepseste cu amenda. Aceeasi pedeapsa se aplica si in cazul cand se atribuie unei persoane un defect, boala sau infirmitate care, chiar reale de-ar fi, nu ar trebuie relevate. Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate. Impacarea partilor inlatura raspunderea penala." Parintii fetei ar trebui sa faca plangerea penala ca pe viitor sa nu se mai ajunga la asemenea situatie !
Răspunde
0 0
ferrante FRANTA
18 oct 12:59
ANUNTATI LA POLITIE
ANTENTIE SINT DIN CE IN CE MAI MULTI COPII CARE SUFERA DE AGRESIUNE DIN PARTEA COLEGILOR !!
NU VA AMUZATI PE SEAMA UNOR COPII !!
Răspunde
1 0
INcredbilee
15 oct 23:29
Oribil ! Dar sa fim seriosi ... aia care ii pupa picioarele isi merita soarta ! Cum sa te injosesti in halul ala sa stai sa dea in tine , sa te scuipe si dupa sa te puna sai pupi picioarele + sa te lasi filmata in timpul ala ? mai bine mar bate inca o ora decat sa fac asa ceva !si macar as riposta intrun fel! (nu am pus cratima din nestiinta ci pentru ca imi e lene la ora asta sa apas pe - )
Răspunde
2 -1
Marius Gabriel
14 oct 23:13
asta e educatia primita de acasa...ar trebui cineva s-o invete cate ceva despre respectul fata de semeni...daca stie despre ce e vorba:)...si ar fi culmea ca faza asta sa ramana fara urmari,fara ca nimeni din cei responsabili(parinti sau autoritati) sa ia o masura...sau ceva,,,
Răspunde
3 0
anonymus
14 oct 17:51
huaaaaaaaaaaaaa tiganio mancatear jegu de boratura ce scuipat iti bagam io pe gura
Răspunde
6 -1
Ein deutscher
14 oct 14:43
Nu inteleg de ce va mirati, asa ceva este normal la noi pentru ca cei pusi sus au avut grija sa stirpeasca autoritatea legii, ducand astfel la nerespecarea ei si la crearea haosului. Asta s-a dorit, asta s-a obtinut. felicitari oamenilor politici care ne conduc si felicitari pentru modul in care au adus societatea. Cu astfel de specimene printre noi, la batranete, vom intra in casa inante sa se intunece. Am vazut la stiri un alt caz in care locatarii unui bloc dintr-un oras din S-V tarii ii rugau pe niste "oameni de mare cultura" sa fie lasati sa intre in bloc. Asta e rezultatul muncii tiganilor care nu au stiu sa fie tinuti in frau, si in loc sa-i romanizam noi pe ei, ne tiganesc eu pe noi. Asta e exemplul care ni la dat d. Basescu si fratele dansului. Nu a cununat sau botezat nu stiu ce nepot, baiat a lui Bercea Mondialul?
Răspunde
2 0
cla
14 oct 11:42
pedavista oridinara mai tare sa injosit ea decat fata nevinovata .....asta e romania
Răspunde
3 0
Gigi
14 oct 10:11
Rusinos! Organele abilitate vor analiza si decide. Acest incident grav este in primul rand rezultatul celor 7 ani, apoi rezultatul educatiei din scoli care este sub orice limita (profesori sunt interesati doar de buna desfasurare a orei sale si nimic altceva) si nu in ultimul rand a celor ce raspund de paza si ordinea publica (jandarmeria).
Răspunde
7 -1
antonescu
14 oct 09:45
taicasu fetei batute doarme? vai mama ei , o legam de masina si o taram tot orasul.....cred ca tiganca nu realizeaza se i se poate intampla...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print