EDUCAŢIE pe Facebook. Cum şi-a umilit o mamă fiica de 13 ani pentru a-i da o lecţie VIDEO

Fotografia a fost postată chiar de mama copilei
Fotografia a fost postată chiar de mama copilei / FOTO: http://www.huffingtonpost.com

 "Nu ştiu cum să-mi ţin gura închisă. Nu mai am voie pe Facebook şi nici nu am voie să folosesc telefonul mobil. Vă rog întrebaţi de ce". Aceste cuvinte au fost postate pe o fotografie a unei fetiţe din Ohio, care avea marcat un X pe gură. Autorul este chiar mama acesteia, care a vrut doar să-i dea o lecţie.

"Nu ştiu cum să-mi ţin gura închisă. Nu mai am voie pe Facebook şi nici nu am voie să folosesc telefonul mobil. Vă rog întrebaţi de ce", scrie huffingtonpost.com.

Aceste cuvinte au fost postate pe o fotografie a unei fetiţe din Ohio, care avea marcat un X pe gură şi care a fost postată pe site-ul de socializare Facebook.

Denise Abbott a spus că fiica ei de 13 ani, Ava, a fost neascultătoare. Aşa a ajuns să utilizeze reţelele de socializare în scop educativ.

"Am decis să fac ceva despre care ştiu sigur că are un impact foarte mare asupra ei, astfel că data viitoare se va gândi de două ori înainte să facă ceva", a spus mama fetiţei, care spune că nu-şi regretă faptele. "Trebuie să adaptezi metodele de educaţie", a mai spus mama.

Cu toate acestea, părinţii spun că umilirea publică nu este cea mai bună metodă de a educa un copil.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?