Andra MIRON

Andra Miron

Andra Miron,  prezentator PRIME TIME NEWS

Am intrat în presă în 2002, anul II de facultate. Am început în B1 TV. M-a prezentat o doamnă excepţională de la care am învăţat şi eu şi multe vedete TV şi mulţi actori cum să vorbească - e vorba de profesoara de dicţie Ilieana Cârstea. Am început la social şi am avut două şefe - adică profesoare foarte bune cărora le sunt recunoscătoare şi acum - Alina Tutilă şi Gabriela Peşeţ. După un an când nu am mai simţit că am o adevărată provocare în B1 TV, am plecat la Naţional Tv, unde am mai câştigat experienţă alţi doi ani şi de unde am plecat din acelaşi motiv ca şi din B1 TV, la Realitatea. Se spune că este locul unde se munceşte cel mai mult de pe piaţă. Nu ne lasă însă să ne plictisim - ne scoate din rutină şi ne pune în faţa unor situaţii noi,iar eu am avut oportunitatea să lucrez la Campaniile România Fără Frontiere, Linişte. E Paşte, Realitatea Fără Frontiere sau Meciul All Inclusive România-Bulgaria.


Îmi place ritmul, îmi plac provocările, îmi place că poţi negocia întotdeauna ce ai de făcut. Îmi place că de câte ori am vrut să ies din rutină şi să lucrez pentru materiale ieşite din comun, să fac şi altceva, am avut această şansă. Şi îmi place că tipul de ştiri pe care le promovăm sunt în primul rând în
ajutorul oamenilor. Avem o gândire foarte constructivă, foarte modernă şi nu ne lăsăm duşi de nas sau prinşi în detalii care să ne ia ochii. Îmi place că am avut şansa să lucrez la reportaje care au rezolvat sau au contribuit la rezolvarea unor probleme, iar cele cu încărcătură maximă de sensibilitate au fost referitoare la copiii bolnavi de cancer din Spitalul Marie Curie.


Hobby- desen, patinaj şi dans
Pasiuni - Mario Vargas Llosa -
Întâmplări neobişnuite - m-au luat pe sus doi băieţi pe picioroange, la Nisipurile de Aur, făceam probe pentru o transmisiune. Lucruri pe care le fac cu regularitate - vorbesc, MUUUUUUUUUULT la telefon

Una peste alta, e o meserie tare frumoasă, pe care o fac cu mult drag, în care pot să învăţ câte ceva în fuiecare zi şi în care pot să evoluez. Şi îmi place că în mare parte toate astea depind de mine.

Cât despre studii - am terminat facultatea de jurnalism şi am un master în managementul instituţiilor de presă.


Întreaga echipă