Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Dusan Uhrin jr. a revenit la Poli Timişoara

Tehnicianul ceh Dusan Uhrin jr. a mai antrenat în Banat în urmă cu doi ani.

Dusan Uhrin jr. revine la Timişoara după doi ani
Dusan Uhrin jr. revine la Timişoara după doi ani / FOTO: www.poli.tm.ro

Clubul Poli Timişoara a anunţat, luni, că cehul Dusan Uhrin jr. este noul antrenor al echipei. Contractul a fost semnat luni seară, astfel că revenirea cehului pe banca tehnică a formaţiei bănăţene, după doi ani de la primul mandat, este oficială.

"Le transmit prietenilor noştri suporteri că vom juca un fotbal ofensiv, un fotbal de atac. Sperăm să scoatem cel mai bun loc posibil. Îmi doresc să am aceeaşi relaţie bună cu fanii ca şi data trecută, au fost nişte susţinători minunaţi! Sunt bucuros că avem din nou culorile pe care le-a avut echipa când am început să o antrenez în 2007. Acestea sunt culorile adevărate ale lui Poli!", a declarat Uhrin, după semnarea contrsctului.

Dusan Uhrin jr. are 43 de ani şi a mai antrenat la Timişoara între iunie 2007 şi decembrie 2008. El este al treilea antrenor al formaţiei bănăţene în acest sezon, după Vladimir Petrovic (primele şapte etape) şi Cosmin Contra, care a plecat de la echipă după etapa a 18-a, după un conflict cu Marian Iancu.

FC Timişoara este singura echipă din Liga I care nu a pierdut niciun meci în acest sezon şi ocupă locul 2 în clasament, cu 34 de puncte, cinci mai puţine decât liderul Oţelul Galaţi.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
6 semne ca ai un job nepotrivit
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 17:18
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET