DOVADA că IRINEL COLUMBEANU este FALIT! Vezi "averea" candidatului la Primăria Bucureşti

Irinel Columbeanu, la un pas de excutare silită
Irinel Columbeanu, la un pas de excutare silită
Irinel Columbeanu, la un pas de excutare silită Monica Gabor îl atacă dur pe Irinel: "Fiica mea este sechestrată" Conturi deţinute de Irinel Columbeanu

În 2008, Irinel Columbeanu apărea în topul miliardarilor români, cu o avere estimată la 120 de milioane de euro. Acum, după numai patru ani, omul de afaceri stă foarte prost cu lichidităţile şi "valorează" în bani lichizi mai puţin de un milion de euro. 

Potrivit declaraţiei de avere a lui Irinel Columbeanu, omul de afaceri stă foarte prost cu lichidităţile. În conturi are puţin peste 40.000 de euro (35.000 de euro şi 25.000 de lei). 

Deţine peste 27 de hectare de tern extravilan, însă terenurile deţinute în Ciolpani, judeţul Ilfov, au fost ipotecate pentru obţinerea unui împrumut. 

Irinel Columbeanu nu mai are locuinţe sau maşini pe numele său. În ultimele 12 luni, i-a donat tatălui său, Ion Columbeanu, o garsonieră şi un apartament. Mai are un iaht cumpărat în 2005 şi două ceasuri Rolex de aur, a câte 20.000 de euro fiecare. 

Candidatul la Primăria Bucureşti stă ceva mai bine la capitolul bani pe care îi are de recuperat. 

În total, a dat cu împrumut 3.783.489 de lei, către societăţile Techno Konsult România, Tet Group şi Pro Motion Group International, Turbocim SRL şi SC Monica Columbeanu Media.

În plus, în ultimele 12 luni a avut un salariu de 16.512 lei, de la societatea Tet Group.

Aşadar, dacă punem la un loc lichidităţile şi banii pe care îi are de recuperat, Irinel Columbeanu "valorează" în cash mai puţin de un milion de euro. Mai mult, din cauza crizei imobiliare, valoarea terenurilor pe le deţine a scăzut în ultimii ani, astfel că omul de afaceri este departe de gloria financiară de altădată. 

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?