Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Două femei din Capitală, reţinute pentru proxenetism

Două femei din Capitală au fost reţinute pentru proxenetism, fiind acuzate că au racolat clienţi, prin anunţuri pe internet, la rubricile de "matrimoniale", cu care cinci femei ar fi întreţinut relaţii sexuale, în două apartamente din sectoare 3 şi 6, potrivit unor oficiali din Poliţiei Capitalei.

Două femei din Capitală, reţinute pentru proxenetism / Foto: telegraph.co.uk
Două femei din Capitală, reţinute pentru proxenetism / Foto: telegraph.co.uk

"În seara zilei de joi, 14 martie a.c., poliţiştii bucureşteni de investigaţii criminale, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., coordonaţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în executare trei autorizaţii de percheziţie în Bucureşti. În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins şapte femei suspectate de comiterea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, citat de MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, în perioada noiembrie 2012 - martie 2013, cele două femei reţinute pentru proxenetism au pus la dispoziţia a cinci prostituate două apartamente, în care acestea întreţineau raporturi sexuale contra unor sume cuprinse între 100 şi 200 de lei.

De racolarea clienţilor se ocupau proxenetele, care publicau în acest sens anunţuri pe internet, la rubricile de "matrimoniale". În schimb, cele două femei încasau jumătate din câştigurile prostituatelor.

Cele două femei suspectate de proxenetism, Mari Ţurcanu şi Roxana Merţ, au fost reţinute şi urmează să fie prezentate magistraţilor Judecătoriei Sectorului 3 cu propunere de arestare preventivă, au precizat surse din Poliţie.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Palarii pentru toamna 2014 GHID DE SHOPPING
STIRI | REALITATEA.NET
30 Septembrie, 11:06
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET