Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

Doliu în comuna natală a Mariei Cioncan

Doliu în comuna natală a Mariei Cioncan
Doliu în comuna natală a Mariei Cioncan
Lacrimi şi durere în comuna bistriţeană Maieru, locul natal al Mariei Cioncan. Vestea morţii sportivei a picat în momentul în care localnicii se aflau la biserică, la înmormântarea unei vecine a familiei Cioncan. Ei se pregătesc acum de alte funeralii, cele ale medaliatei cu bronz de la Atena.

Duminică dimineaţa, locuitorii din comuna bistriţeană Maieru se aflau la înmormântarea unei vecine a familiei Cioncan. Atunci a picat vestea decesului Mariei, anunţată de posturile de televiziune.

"O fiică a satului... cred că greu îmi voi vindeca sufletul", a declarat primarul satului.

Mama atletei, Ana Cioncan, a rememorat ultima discuţie avută cu fiica sa, în seara zilei de sâmbătă. Durerea îi era cu atât mai mare cu cât tatăl sportivei, Vasile Cioncan, este internat în spital.

Luni dimineaţă, corpul neînsufleţit al Mariei Cioncan va fi ridicat de la morga spitalului din Plevna şi va fi adus în ţară. Atleta va fi înmormântată la Maieru.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET