Doctorul pervers: a făcut sex cu 52 de paciente

Joshua Drah
Joshua Drah

Un doctor din Ghana a fost arestat şi este cercetat de poliţie după ce a făcut sex cu 52 dintre pacientele sale, care apelaseră la el pentru a le provoca avorturi.

Cazul a fost investigat de un jurnalist sub acoperire, care timp de trei luni a filmat "şedinţele" doctorului pervers, ce se desfăşurau într-o clinică din Madina, o suburbie a capitalei Accra.

În perioada menţionată, medicul a făcut sex cu 52 de femei însărcinate, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani. După partida amoroasă fără prezervativ, operaţia se desfăşura în mod clandestin, fără ca managementul clinicii să bănuiască ceva. Sumele de bani plătite de femei variau în funcţie de evoluţia sarcinii.

Detalii pe click.ro

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

5 0
Mitica
16 Sep 19:33
Bravo lui! Sa le f.. si sa fii si platit pentru asta! Oare ce specie de imbecile trebuie sa fi fost proastele alea? Cum sa crezi asa ceva? Numai in Romania mai exista astfel de toante. Alea ar trebui sa primeasca premiul pentru proastele secolului.
Răspunde
2 0
doctoru'
16 Sep 17:22
De ce este anchetat? Poate ca facea un studiu prospectiv...
Răspunde
1 0
deedee
16 Sep 16:11
ffff tare! si pacientele de ce au acceptat asa ceva?!
Răspunde
0 0
deedee
16 Sep 16:09
ffff tare! si pacientele ce?!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print