Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Dosarul CASE PENTRU GENERALI: Alte 19 persoane anchetate de DNA

Scandalul case pentru generali se extinde. Direcţia Antifraudă din cadrul Ministerului Apărării Naţionale a sesizat DNA-ul în cazul altor 19 generali, comandori şi colonei care ar fi primit case ilegal de la stat, relatează Evenimentul Zilei. Potrivit datelor anchetei, statul ar avea de recupertat de la aceştia un bloc întreg.

Dosarul CASE PENTRU GENERALI: Alte 19 persoane anchetate de DNA
Dosarul CASE PENTRU GENERALI: Alte 19 persoane anchetate de DNA / FOTO: militar.infomondo.ro

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) este hotărât să îndrepte greşelile făcute de către unii angajaţi, foşti şi actuali, în timpul gestionării problemei vânzării locuinţelor de serviciu către cei care le deţineau cu chirie, scrie EVZ.


Este deja celebru dosarul în care sunt urmărite penal 12 persoane, printre care se află şi generalul Corneliu Dobriţoiu ori generăleasa Floarea Şerban, cea care şi-a pierdut funcţia de secretar de stat din cauza acestei speţe.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET