Dinu Patriciu și-a scos la vânzare toate avioanele, din cauza problemelor în afaceri

Dinu Patriciu își vinde avioanele
Dinu Patriciu își vinde avioanele
Dinu Patriciu își vinde avioanele Bombardier, avionul preferat al lui Dinu Patriciu

Vestile despre problemele financiare ale magnatului prind din ce in ce mai mult contur. Pentru a face rost de bani ca sa-si plateasca datoriile pe care le are la banci, Dinu Patriciu (62 de ani) isi vinde flota aeriana. Toate cele trei avioane ale omului de afaceri sunt scoase la vanzare pe un site international.

Pe 10 septembrie 2012, Eurojet, firma detinuta de Dinu Patricu, a scos la vanzare, pe un site de profil, toate avioanele companiei, trei la numar.

Pentru modelul Cessna Citation XLS, avion pe care Dinu Patriciu a platit, in vara anului 2010, 12 milioane de dolari, cere 6.5 milioane de dolari, pretul nefiind negociabil.
 
Avionul de suflet al omului de afaceri, Bombardier Challenger 604, achizitionat tot cu 12 milioane de dolari, este si el "pe taraba", insa sunt asteptate oferte, nefiind afisat un pret fix.
 
Cel de-al treilea avion al Eurojet, Cessna Citation Excel, este si el listat la rubrica "vanzari avioane", nici aceasta aeronava neavand un pret fix.
 
"Toate cele trei avioane au fost scoase la vanzare pe un site international, insa n-a venit nici o oferta. Acum, doar Cessna XLS este listat acolo. Pentru celelalte doua se asteapta oferte. Cel de-al patrulea avion pe care il avea Dinu Patriciu a fost cumparat de o companie din Franta", a declarat un angajat al Eurojet pentru wobiz.ro

Omul de afaceri Dinu Patriciu se afla in continuare internat in clinica Niguarda din Milano, acolo unde a suferit o operatie de transplat de ficat.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

ROmanul
0 0
ROmanul
06 ian 23:50
Si spunea intr-o emisiune ca daca maine ramane gol si fara bani in mijlocul orasului el in cativa ani isi reface averea. Mandria bat-o vina...
Răspunde
0 0
GIMY
05 ian 19:09
I-a sosit vremea cind trbuie sà dea totul inprimire asta nu e grav; grav e cà statul romàn nu are chef sà-si recupereze pagubele!
Răspunde
4 0
Maria
05 ian 11:34
Nemernicul!!! sa-l arda focul focul de nemernic hot !!! ca altii n-au ce manca iar nemernicul are avioane de vandut!!! doamne Dumnezeule unde esti Tu ca intarzii atata?????????????
Răspunde
5 0
marinus
05 ian 08:13
vai saracu a saracit comunistu. la puscrie cu el, sal futa toti.
Răspunde
5 0
Easy Come Easy Go
05 ian 04:29
Inca o dovada ca nu este suficient sa fii hot, daca nu esti si om destept tot ramai fara bani. De-aia in alte parti bogat inseamna relativ si destept, de caracter, cu exceptiile de rigoare, dar conceptele de-aia se asociaza. Hotii pierd averea dupa un timp daca sunt doar hoti ignoranti.
Răspunde
9 0
lailai
05 ian 00:12
Si acum ca si atunci cind hotul asta a scos la vinzare Petrom voi romanii va bucurati........

Nu stiu ce e in capul vostru....... de aici de la mine nu se prea vede , in capul vostru mai nimic.....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print