Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Dinu Patriciu și-a scos la vânzare toate avioanele, din cauza problemelor în afaceri

Vestile despre problemele financiare ale magnatului prind din ce in ce mai mult contur. Pentru a face rost de bani ca sa-si plateasca datoriile pe care le are la banci, Dinu Patriciu (62 de ani) isi vinde flota aeriana. Toate cele trei avioane ale omului de afaceri sunt scoase la vanzare pe un site international.

Bombardier, avionul preferat al lui Dinu Patriciu
Bombardier, avionul preferat al lui Dinu Patriciu
Dinu Patriciu își vinde avioanele
Dinu Patriciu își vinde avioanele

Pe 10 septembrie 2012, Eurojet, firma detinuta de Dinu Patricu, a scos la vanzare, pe un site de profil, toate avioanele companiei, trei la numar.

Pentru modelul Cessna Citation XLS, avion pe care Dinu Patriciu a platit, in vara anului 2010, 12 milioane de dolari, cere 6.5 milioane de dolari, pretul nefiind negociabil.
 
Avionul de suflet al omului de afaceri, Bombardier Challenger 604, achizitionat tot cu 12 milioane de dolari, este si el "pe taraba", insa sunt asteptate oferte, nefiind afisat un pret fix.
 
Cel de-al treilea avion al Eurojet, Cessna Citation Excel, este si el listat la rubrica "vanzari avioane", nici aceasta aeronava neavand un pret fix.
 
"Toate cele trei avioane au fost scoase la vanzare pe un site international, insa n-a venit nici o oferta. Acum, doar Cessna XLS este listat acolo. Pentru celelalte doua se asteapta oferte. Cel de-al patrulea avion pe care il avea Dinu Patriciu a fost cumparat de o companie din Franta", a declarat un angajat al Eurojet pentru wobiz.ro

Omul de afaceri Dinu Patriciu se afla in continuare internat in clinica Niguarda din Milano, acolo unde a suferit o operatie de transplat de ficat.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum iti imbunatatesti creativitatea si imaginatia
STIRI | REALITATEA.NET
22 Septembrie, 15:57
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
Adevarul.ro
VIDEO De ce ne încărunţeşte părul
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 19:40
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET