DESZĂPEZIRE în stil mare. Utilajele URIAŞE care "alungă" zăpada de pe drumuri şi calea ferată

Utilaj uriaş pentru deszăpezirea drumurilor
Utilaj uriaş pentru deszăpezirea drumurilor
Utilaj uriaş pentru deszăpezirea drumurilor Utilaj special pentru deszăpezire pe două benzi şi tratarea carosabilului împotriva derapării Utilaj pentru deszăpezirea căilor ferate, cu roată Guvernul alocă 20 de milioane lei pentru deszăpezirea a 15 judeţe Deszăpezire calea ferată

Românii nu ar mai trebui să stea zeci de ore în trenuri blocate în nămeţi dacă am avea un plug eficient, cum este cel de mai jos. Mai multe state din lume îl folosesc pentru a elibera calea ferată. De asemenea, există utilaje care curăţă rapid un drum cu două benzi.

Înainte, zăpada de pe calea ferată era îndepărtată prin împingere, fie de o locomotivă care avea instalat în faţă un plug, fie de o locomotivă specială. Astăzi, foarte folosită, mai ales în zonele care ninge mult, este o roată care spulberă zăpada din faţă şi o aruncă în lateral, departe de calea ferată.

 

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
gica
28 Jan 09:47
Toti cei care au fost la guvernare din 89 si pana acum sunt vinovati si incompetenti.Au pus in posturi cheie oameni fara pregatire in domeniu doar pentru simplul fapt ca le-au lipit afise inainte de alegeti. Daca statul ar cumpara din import utilaje specializate i-ar lasa fara ciolan pe baietii destepti care fac acum deszapezirea si nu ar mai avea de unde sa dea spaga la partidele politice.Ca lucrurile sa mearga bine peste tot trebuie pusi tehnocrati si in special oameni tineri iar batranii trimisi toti la pensie ca ne-am saturat de ei si conducerea lor inteleapta.Goliti toate institutiile statului de vechea garda comunista.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print