Destăinurile unei românce care face videochat: Lucrează cinci zile pe lună, face 12.000 dolari pe an

Ana îşi permite luxul de a lucra doar cinci zile pe lună
Ana îşi permite luxul de a lucra doar cinci zile pe lună / FOTO: Gizmodo.com

Faimosul site de tehnologie american Gizmodo a realizat un reportaj despre industria globală de videochat, în cadrul căruia prezintă poveştile mai multor femei care îşi câştigă existenţa dezbrâcându-se în faţa webcam-urilor. Printre ele se numără şi Ana, o româncă ce câştigă 1.000 dolari lucrând doar cinci zile pe lună.  

Potrivit reporterilor Gizmodo, Ana întruchipează toate stereotipurile pe care un american le-ar putea avea despre o tânără din România. "La 24 de ani, este isteaţă - chiar şireată -, flirtează într-un mod care te face să vrei să-ţi verifici buzunarul de la spate şi are o frumuseţe izbitoare de tip slavic". 

Vorbeşte impecabil engleza şi are o personalitate dezarmantă, scriu reporterii americani, care precizează că românca a acceptat să le expună povestea ei de viaţă contra unei sume de bani. 

Ana îşi omoară timpul liber în apartamentul ei din Bucureşti, jucându-se cu cele câteva pisici pe care le deţine, butonând la jocul Diablo 3 şi încercând să creeze ea însăşi un joc pentru iPhone şi iPad. Iar timp liber are berechet, în condiţiile în care în cele cinci zile care le lucrează în mod normal pe lună câştigă 1.000 de dolari. Strategia ei financiară e simplă. Încearcă să se descurce cu 1.000 de dolari pe lună, iar în cazurile în care are nevoie de mai mulţi bani lucrează mai mult de cinci zile. 

Lucrurile nu au fost însă numai lapte şi miere de la început, povesteşte Ana, care şi-a început cariera de model videochat cu şase ani în urmă. Venită din mediul rural la Bucureşti pentru a studia Psihologia, Ana a început să se autosatisfacă în faţa webcam-ului la sugestia unui prieten, având nevoie de bani.

A trecut ulterior prin mai multe studiouri de videochat, unde s-a confruntat cu avansurile agresive ale patronilor şi, ocazional, cu gelozia nevestelor acestora. Ana povesteşte că unele angajate ajung chiar să fie violate de patroni. "Tipii care au afacerile astea nu respectă fetele care fac videochat, din cauza meseriei pe care o au". 

După ce a acumulat suficientă experienţă în industria de videochat, Ana a început să lucreze pe cont propriu, de acasă. Nu depinde de nimeni şi nu trebuie să împartă profitul. 

În ceea ce priveşte activitatea pe care o desfăşoară, Ana spune că nu oferă simple plăceri virtuale, ci ceva mai mult de atât: le oferă încredere de sine şi le alină suferinţa singuraticilor care bântuie mediul online în căutare de afecţiune. "Multor clienţi le place să li se spună că sunt persoane plăcute, că sunt oameni buni. Aşa îi faci să se întoarcă".

Puteţi vedea întregistrarea video a mărturiei Anei AICI. 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Maria
23 Dec 23:51
Daca 1000 $ pe luna e mult voi sunte-ti prosti . Se fac bani mult mai multi , va spun din propria experienta . Am 19 ani si cel mai mult pe luna am facut 10.000 partea mea si fac de la un studio foarte bun ;) inainte sa scrieti o stire "bomba" documentati-va ;)
Răspunde
www.webxweb.go.ro
1 0
www.webxweb.go.ro
23 Dec 02:08
Adevarul ca se fac si bani din videochat
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print