Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Destăinurile unei românce care face videochat: Lucrează cinci zile pe lună, face 12.000 dolari pe an

Faimosul site de tehnologie american Gizmodo a realizat un reportaj despre industria globală de videochat, în cadrul căruia prezintă poveştile mai multor femei care îşi câştigă existenţa dezbrâcându-se în faţa webcam-urilor. Printre ele se numără şi Ana, o româncă ce câştigă 1.000 dolari lucrând doar cinci zile pe lună.  

Ana îşi permite luxul de a lucra doar cinci zile pe lună
Ana îşi permite luxul de a lucra doar cinci zile pe lună / FOTO: Gizmodo.com

Potrivit reporterilor Gizmodo, Ana întruchipează toate stereotipurile pe care un american le-ar putea avea despre o tânără din România. "La 24 de ani, este isteaţă - chiar şireată -, flirtează într-un mod care te face să vrei să-ţi verifici buzunarul de la spate şi are o frumuseţe izbitoare de tip slavic". 

Vorbeşte impecabil engleza şi are o personalitate dezarmantă, scriu reporterii americani, care precizează că românca a acceptat să le expună povestea ei de viaţă contra unei sume de bani. 

Ana îşi omoară timpul liber în apartamentul ei din Bucureşti, jucându-se cu cele câteva pisici pe care le deţine, butonând la jocul Diablo 3 şi încercând să creeze ea însăşi un joc pentru iPhone şi iPad. Iar timp liber are berechet, în condiţiile în care în cele cinci zile care le lucrează în mod normal pe lună câştigă 1.000 de dolari. Strategia ei financiară e simplă. Încearcă să se descurce cu 1.000 de dolari pe lună, iar în cazurile în care are nevoie de mai mulţi bani lucrează mai mult de cinci zile. 

Lucrurile nu au fost însă numai lapte şi miere de la început, povesteşte Ana, care şi-a început cariera de model videochat cu şase ani în urmă. Venită din mediul rural la Bucureşti pentru a studia Psihologia, Ana a început să se autosatisfacă în faţa webcam-ului la sugestia unui prieten, având nevoie de bani.

A trecut ulterior prin mai multe studiouri de videochat, unde s-a confruntat cu avansurile agresive ale patronilor şi, ocazional, cu gelozia nevestelor acestora. Ana povesteşte că unele angajate ajung chiar să fie violate de patroni. "Tipii care au afacerile astea nu respectă fetele care fac videochat, din cauza meseriei pe care o au". 

După ce a acumulat suficientă experienţă în industria de videochat, Ana a început să lucreze pe cont propriu, de acasă. Nu depinde de nimeni şi nu trebuie să împartă profitul. 

În ceea ce priveşte activitatea pe care o desfăşoară, Ana spune că nu oferă simple plăceri virtuale, ci ceva mai mult de atât: le oferă încredere de sine şi le alină suferinţa singuraticilor care bântuie mediul online în căutare de afecţiune. "Multor clienţi le place să li se spună că sunt persoane plăcute, că sunt oameni buni. Aşa îi faci să se întoarcă".

Puteţi vedea întregistrarea video a mărturiei Anei AICI. 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
21 Septembrie, 01:07
Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT!
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET