Demisionara de la Antena 3: Mihai Gâdea nu vrea cu adevărat un interviu cu Băsescu

Gâdea e atacat de foştii colegi
Gâdea e atacat de foştii colegi / FOTO: Grup RC

Într-un interviu acordat cotidianului Puterea, jurnalista Sorina Matei spune că şeful Antenei 3, Mihai Gâdea, nu este la primul interviu pe care refuză să-l facă cu Traian Băsescu.

"Nu e pentru prima oară când Mihai Gâdea refuză un interviu cu preşedintele Traian Băsescu. Numai că acum redacţia l-a dorit. Iar eu am fost pusă, din nou, într-o situaţie penibilă. Şi aşa s-a umplut paharul.  Prima dată în campania la Preşedinţie. Şi a doua oară anul trecut. În campanie, preşedintele chiar a fost dispus să vină la A3 în platou şi să-i dea interviu unul la unul lui Mihai Gâdea. Am asistat la discuţia dintre Valeriu Turcan şi Mihai Gâdea, în sediul de campanie al preşedintelui. Ulterior, Mihai Gâdea m-a sunat şi mi-a zis că trebuie să-l roage pe el Traian Băsescu să vină. Şi i-am spus: până la urmă vorbim aici de preşedintele României, Mihai. Se întâmpla înainte de primul tur sau între cele două tururi, data n-o mai reţin exact. Anul trecut, Valeriu Turcan a venit în redacţie să discute, printre altele, şi despre un posibil interviu al Antenei 3 cu preşedintele. Chiar şi cu Mihai Gâdea. A rămas în coadă de peşte. Pentru că realitatea este că Mihai Gâdea nu doreşte să facă acest interviu. Poate să spună ce vrea pe post. Eu ştiu cum s-a întâmplat. De aceea se pun tot felul de condiţii. Numai că eu, acum, am avut acordul redacţiei, am trimis hârtia, preşedintele deja acceptase", spune Sorina Matei, pentru Puterea.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print