Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Declaraţie ŞOC pentru "casnica" de la MasterChef. De ce l-au ales juraţii pe Petru

În această dimineaţă unul dintre cei trei juraţi de la MasterChef a făcut o dezvăluire uluitoare! Declaraţia vine după ce Petru Buiuca a fost desemnat aseară primul MasterChef al României.

Chef Cătălin i-a propus lui Petru să lucreze pentru el
Chef Cătălin i-a propus lui Petru să lucreze pentru el / FOTO: http://www.masterchef-romania.com

"Casnica" de la Masterchef, Andreea Moldova, cu siguranţă nu va fi prea încântată după ce va afla declaraţia lui Chef Scărlătescu, scrie cancan.ro.

Interviu cu câştigătorul MasterChef: A avut coşmaruri cu juraţii!

Atitudinea "Casnicei" la finala Masterchef nu a fost oricum prea prietenoasă. Andreea l-a atacat dur pe Petru, pe care l-a numit "jigodie mică". Vestea că acesta ar putea fi ofertat cu siguranţă nu îi va fi pe plac.

PETRU BUIUCA, câştigătorul MASTERCHEF vrea să mănânce tarantule

Cătălin Scărlătescu a povestit cum a ajuns Petru să câştige. "Eu l-am ales Masterchef, nu alţii. Aşa că asta este! Eu cred în el, bineînţeles. Doar dacă vrea Petru, eu îl invit să lucreze la restaurantul meu", a spus Cătălin Scărlătescu la PRO FM. Chef Cătălin are un restaurant de lux într-un hotel din Capitală.Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET