De ce este APOCALIPSA mai aproape decât am fi crezut

O erupţie a unui supervulcan ar putea provoca o catastrofă
O erupţie a unui supervulcan ar putea provoca o catastrofă
O erupţie a unui supervulcan ar putea provoca o catastrofă Coreea de Nord dispune de arme nucleare cu care ameninţă frecvent Occidentul şi Coreea de Sud Asteroidul 2012 DA14 va trece razant pe lângă Terra în 2013 O stea, înghiţită de o gaură neagră Lumea după Apocalipsă Lumea după Apocalipsă Sfaturi de supravieţuire în caz de Apocalipsă Lumea după Apocalipsă Lumea după Apocalipsă Lumea după Apocalipsă Lumea după Apocalipsă Cum va arăta Terra după Apocalipsă

Fără predicţii mayaşe reinterpretate şi fenomene paranormale. Apocalipsa este mai aproape decât am crede şi are cauze naturale.

Predicţiile mayaşe reinterpretate de "cunoscători" i-au pus pe mulţi pe gânduri, iar unii oameni aşteaptă ca lumea să intre în nefiinţă chiar anul acesta. Există însă cauze mult mai credibile care ar putea determina fenomene catastrofale şi sfârşitul omenirii în forma pe care o ştim cu toţii. Iată cel puţin 4:

Panică în Europa: Vulcanul islandez Katla se pregăteşte să erupă

1. Erupţia unui SUPERVULCAN

Există în lume sute de vulcani activi chiar în aceste momente, dar printre ei se află aşa-numiţii supervulcani, a căror erupţia riscă să producă o catastrofă.

Vulcanul Yellowstone, din SUA, spre exemplu, este capabil să producă o erupţie ce ar afecta în mod direct o suprafaţă de 1000 de kilometri pătraţi. Erupţia ar arunca în aer 2000 de milioane de tone de acid sulfuric şi ar produce echivalentul unei "ierni nucleare", blocând lumina solară pentru mai mulţi ani.

Avem un vulcan şi mai aproape de noi, în Islanda. Vulcanul Katla are un crater de aproape 10 kilometri şi este ce de-al patrulea mare vulcan al planetei, scrie Green Report. Erupţia acestuia ar putea provoca inundaţii catastrofale, provocate de topirea gheții, apă ce s-ar revărsa în Oceanul Atlantic.

GATA DE RĂZBOI Trei scenarii apocaliptice care ameninţă omenirea

2. Războiul NUCLEAR

Două dosare nucleare dau bătăi de cap comunităţii internaţioanle. Coreea de Nord deţine deja arme nucleare şi negocierile cu regimul "războinic" de la Phenian nu merg foarte bine.

Iranul este de asemenea acuzat că doreşte să îşi construiască arme nucleare, un lucru pe care Teheranul îl neagă. Diplomaţii se tem că dacă Iranul obţine arma nucleară, tensiunile din orientul Mijlociu, o zonă deja volatilă, ar exploda.

Un asteroid va trece în 2013 pe sub sateliţii artificiali ai Terrei


3. Un impact cu un ASTEROID

Considerat de unii doar un subiect de filme SF, posibilul impact cu un asteroid poate fi mai aproape decât am crede.

Un asteroid de 50 de metri, cu puterea de distrugere a unei bombe nucleare, va trece aproape de Pământ în 2012.

Asteroidul 2012 DA14 va trece pe lângă Pământ pe 15 februarie 2013, la o distanţă de doar 24.000 de kilometri, adică mai aproape decât mulţi sateliţi comerciali.

O stea a fost înghiţită de o gaură neagră supermasivă VIDEO


4. O GAURĂ NEAGRĂ

În 2011, NASA a surprins şi a observat un fenomen rar: o gaură neagră a înghiţit o stea. După ce steaua a fost devorată, din gaura neagră a ieşit un jet de plasmă, cu o lungime de mii de ani de lumină. Acest eveniment extrem de rar a avut loc la patru miliarde de ani lumină faţă de Terra.

Astronomii cred că în galaxia noastră există milioane de găuri negre, care, precum stelele, se mişcă încet prin cosmos şi care s-ar putea apropia periculos de mult de sistemul solar.

Un astfel de eveniment mai are însă de aşteptat.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ChiarEu
04 mai 10:52
Mai trebuie adaugata o posibila cauza: mezelurile fabricate in Romania.
Răspunde
0 0
Shark
24 mar 21:05
daca tot vine apocalipsa si are cauze naturale ... putem sa-l spanzuram pe chioru' tot din cauze naturale ?????
Răspunde
0 0
andrada
24 mar 18:37
Poate o fi interesante toate inventiile astea despre Apocalipsa pentru cei care nu au ce face, nu prea au citit la viata lor, nu prea sunt obisnuiti sa gandeasca. Nu incercati sa scrieti si pentru ceilalti cititori, care mai stiu cate ceva, care mai gandesc? Ceva despre niste scriitori grozavi, nu cei vulgari si insipizi, ceva frumos si bun?
Răspunde
0 0
Mihai Onila
24 mar 17:40
Aceste asa zise "predictii"...nu au nici o legatura cu realitatea..ele doar hranesc temerile unei lumi haotice si cuprinsa de foamea cu care se hraneste temerile umane.Dar pe langa toate aberatiile fantoma exista un plan divin pe care cu totii vom apuca sa-l vedem impreuna. din data de 12.12.2012
Răspunde
1 0
apoca.criza
24 mar 14:25
simplu.uni.au.uitat.de.unde.au.plecat.si.au.involuat.la.molusca.conform.teoriei.nimic.nu.este.efemer.totul.se.transforma.ce.este.vechi.se.poate.recupera.orcind .
Răspunde
4 0
007
24 mar 12:47
ar trebui inclus in top si traficul,consumul si tranzactiile excesive de droguri ilegale precum si orgiile sexuale si pornografia care se raspandesc tot mai mult si afecteaza milioane de oameni.. e cel putin la fel de trist!
Răspunde
2 0
tommy
24 mar 12:43
In loc de articole fara sens despre apocalipsa, de ce nu prezentati si voi un talent, muzician, pictor, scriitor, poet etc.?? E mai usor sa debitati articole aiurite, nu? Apocalipsa vine cand vrea ea, si disparitia Terrei, sau al omenirii oricum e un eveniment minuscul pentru Univers. In nici un caz ceva apocaliptic. Bucurati-va de fiecare zi, e mai bine decat sa tot astepti apocalipsa fara rost. CNN-ul Romaniei... give me a break!
Răspunde
-2 0
Dirigu
24 mar 12:20
la 24.000 km, mai aproape decat multi sateliti comerciali??!?!?! Voi va informati inainte de a scrie articole de genul asta?. Iranul neaga vehement ca ar vrea arma atomoca....voi spuneti contrariul!!!!
Răspunde
2 0
agirg
24 mar 12:45
2 Nu e nicio greseala. Toti staelitii geostationari orbiteaza cam la 36.000 km deasupra nivelului marii. Deci, daca asteroidul se va apropia la 24.000 km de Pamant vafi mai aproape de noi decat multi sateliti comerciali (pentru ca pe orbite geostationare chiar sunt o multime de sateliti).
-1 0
Nadia
24 mar 12:20
"Un asteroid de 50 de metri, cu puterea de distrugere a unei bombe nucleare, va trece aproape de Pământ în 2012.

Asteroidul 2012 DA14 va trece pe lângă Pământ pe 15 februarie 2013"

V-ati decis? Pana la urma in 2012 sau in 2013??????
O noua mostra de coerenta, marca realitatea!
Răspunde
4 0
Mihai
24 mar 11:15
Nu va plictisiti sa tot aduceti apocalipsa dupa apocalipsa prin articolele voastre jalnice? Orice este posibil si asta o stim cu totii...cel mai frumos ar fi sa vina apocalipsa pentru voi...pentru presa...sa dispareti cu totii.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print