De ce a părăsit-o Sean Penn pe Scarlett Johansson

Legatura dintre Scarlett Joahnsson si Sean Penn a inceput in martie si s-a sfarsit in iunie
Legatura dintre Scarlett Joahnsson si Sean Penn a inceput in martie si s-a sfarsit in iunie

Legătura dintre Sean Penn, care are 50 de ani, şi Scarlett Johansson, care are 26, a surprins pe toată lumea, dar acum, când a luat sfârşit, s-a aflat că cea care a ţinut să-l aibă a fost ea.

Iar gurile rele spun că cel care a pus punct relaţiei a fost el. Nu vroia ceva serios, nu vroia să se lege şi la Spike TV's Guys Choice Awards care a avut loc săptămâna trecută unde au apărut împreună, ea a încercat să-i reatragă atenţia şi să-l recucerească, scrie dailymail.co.uk. Când au fost văzuţi împreună toată lumea a crezut că s-au împăcat, dar nu era nici pe departe cazul. Surse binevoitoare povestesc cum ea tot a încercat să se bage în conversaţia lui Sean Penn cu Robert De Niro şi cum a ţinut să fie fotografiată lângă el. Despre relaţia lor a început să se scrie în luna martie, când au fost fotografiaţi la un restaurant din LA Scarlett având unul dintre picioare în poala lui.   

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print