DANSEZ PENTRU TINE, ediţia 100. OLIVIA STEER revine în ring, la 6 ani de când a prezentat show-ul

Olivia Steer
Olivia Steer
Olivia Steer Olivia Steer şi Ştefan Bănică Jr., acum 6 ani. Foto: TV Mania

DANSEZ PENTRU TINE, EDIŢIA 100. Olivia Steer revine în ringul de dans, la 6 ani de când a prezentat prima oară, alături de Ştefan Bănică Jr., emisiunea. De această dată ea va dansa pentru un caz umanitar, dansul fiind o pasiune mai veche a vedetei.

DANSEZ PENTRU TINE. După 6 ani de când a păşit pentru prima dată în platoul de la "Dansez pentru tine", în calitate de coprezentatoare alături de Ştefan Bănică Jr, Olivia Steer se reîntoarce în ringul visurilor în ediţia cu numărul 100 a show-ului, difuzat vineri, de la 20.30, la Pro TV, unde va dansa pentru un caz umanitar.

 "Mi-am propus de la începutul verii să mă duc la cursuri de dans, am vorbit cu Mihai Petre şi voiam să fac exact tango argentinian… şi uite acum am fost pusă în faţa faptului împlinit. M-am regăsit în sala de repetiţii cu oglinda asta mare care îmi aduce aminte de perioada când făceam balet", declară Olivia Steer în timp ce repetă coregafia de vinerea aceasta de la "Dansez pentru tine".

DANSEZ PENTRU TINE, ediţie aniversară. Laura Cosoi va dansa pe ring. Uite cum se pregăteşte


 Olivia Steer îşi aminteşte cu emoţie şi drag de prima ediţie a show-ului "Dansez pentru tine": "Eu treceam de la pupitrul ştirilor, unde fusesem prezentatoare pentru doi ani la matinal, într-un platou foarte mare şi extrem de strălucitor cum văzusem doar în filme. Am avut ocazia să văd de aproape şi din spatele camerelor cum se face o producţie de asemenea dimensiuni şi este un spectacol colosal, cred că e chiar mai spectaculos decât ceea ce se vede în faţa camerelor şi asta a fost marea lecţie pe care am învăţat-o şi mi-a plăcut foarte mult", povesteşte Olivia Steer.

Cu toate că era însărcinată atunci când a prezentat la Pro TV cea dintâi ediţie "Dansez pentru tine", Olivia Steer a acceptat cu bucurie şi fără să stea pe gânduri propunerea de a dansa. "Am zis «da», pentru că zic «da» la orice propunere de dans de oriunde ar veni şi am început o coregrafie destul de simplă, dar totuşi cu elemente sofisticate toată lumea a stat cu sufletul la gură", povesteşte Olivia Steer.

DANSEZ PENTRU TINE. Monica Davidescu, MOMENTE DRAMATICE după ACCIDENTARE. VEZI prin ce trece actriţa

Bianca Drăguşanu se răzbună pe Cristea. Fără sex înainte de DANSEZ PENTRU TINE

 
Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?