Dans la bară în finala "Românii au talent". VIDEO

Medea a ajuns în finala Românii au talent
Medea a ajuns în finala Românii au talent

Cu două voturi din trei, gimnasta ajunge în ultima etapă a competiţiei de la PRO TV. Ea a fost votată alături de barmanul Valentin Luca şi cântăreţul Valentin Dinu pentru marea finală de la Românii au talent.

Medea Felea l-a lăsat cu gura căscată până şi pe Mihai Petre. "Ai făcut din bara aia ce-ai vrut. Ai făcut-o cârpă", i-a spus Andi Moisescu încântat sportivei. Întrebată de Smiley ce ar face dacă ar câştiga competiţia, tânără de 23 de ani a răspuns: "Câştigul meu ar fi ca acest sport să devină unul olimpic".

Valentin Dinu, spălătorul de maşini din Ploieşti, a interpretat melodia lui Michael Jackson, You are not alone, cu care a încântat publicul şi juriul care i-au dat voturile pentru marea finală.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Nume*
14 Apr 16:43
Ppl like you get all the brnais. I just get to say thanks for he answer.
Răspunde
0 0
vlad
11 Apr 01:52
e impresionant un singur lucru: la "romanii au talent" apar tigani, criminali si dansatoare la bara...chestia asta spune multe despre nivelul nostru ca tara. nainte sa va extaziati mai uitati-va si la show-ul altor tari, ca sa vedeti ce inseamna talent. Acolo asemenea chestii nici macar nu trec de presellectie. Dar na, fiecare tara cu...talentele ei. Noi avem talent la c**ve si la puscariasi.
Răspunde
0 0
GIMY
10 Apr 11:45
Intradevàr este impresionant; un talent care necesità multà multe ore de antrnament. Felicitàri! Impresionant este si exprimarea lui A. Moisescu care scoate in evidentà mediocritatea nivelului intelectual si sàràcia vocabularului sàu."Ai fàcut bara cirpà" o expresie inadecvatà evenimentului. E ridicol si se recomandà eliminarea lui din echipa din careface parte.
Răspunde
0 0
Politia SECTIA 2 retardati
10 Apr 12:28
2 ;a fel de recomandabil ar fi ca si dumneata sa intri frumusel inapoi in cotetul de unde ai scapat temporar. Se scrie INTR-ADEVAR, analfabetule. Plus ca ai un dezacord grav - IMPRESIONANT ESTE EXPRIMAREA in loc de IMPRESIONANTA ESTE EXPRIMAREA. Eu cred ca esti un pencionar retardat, ajuns prin Canada sau alte tari bananiere, stai acolo pe spatele statului, ai ajuns ca te-au luat copiii ca sa le cresti odraslele, si in loc sa-ti vezi de cratita, scrii impresii in ziarele romanesti. Mars in cotet, analfabetule.
0 0
GIMY
10 Apr 18:15
7 Politia secretia 2... supravegheazà acum si grselile gramaticale. E o noutate! Dacà ai copii ocupà-te de ei, profesor idi0t!
0 0
Sunt aproape uman
10 Apr 02:26
Mi sa ridicat nivelul politic si mie. Dar inca nu e timpul votului! Asa ca am trimis cateva invitatii , pentru Paste .. nu-mi cumpar miel, ar fi pacat sa insangerez pe Isus. Tai o boaba de fasole de Paste! si o sa iau in arborele cardan o.. femeie tot atunci! Posibil sotia mea. Daca se simte capabila. Daca nu, utilizez resursele autohtone. O sa apridem o lumanare , poate mai multe, si o sa vedem daca din doi facem unu! Pentru un timp. Pastele e o perioada din an cand oamenii sunt altfel decat de obicei. Chiar si eu! Cu toate ca nu sunt uman, trec cu vederea starea mea si fac si eu ce fac toti ceilalti! Castig bani!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print