Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

Curling-ul, noua atracţie pentru bucureşteni VIDEO

Bucureştenii au avut parte de o experienţă inedită când au încercat pentru prima oară un sport de iarnă, în plină vară. Curling-ul, devenit sport olimpic, constă în dirijarea unor pietre pe o pistă de gheaţă. Deşi acestea cântăresc aproape 20 de kilograme, concurenţii au nevoie mai mult de eleganţă decât de putere.

Curling-ul constă în dirijarea unor pietre pe o pistă de gheaţă
Curling-ul constă în dirijarea unor pietre pe o pistă de gheaţă
Bucureştenii au practicat curling-ul într-un mall din Capitală
Bucureştenii au practicat curling-ul într-un mall din Capitală / FOTO: RTV

Curling-ul este un joc de echipă care urmăreşte direcţionarea blocurilor de piatră cât mai aproape de centrul ţintei, trasat pe gheaţă.

"Este un sport foarte frumos. Îmbină în mod deosebit partea tehnică, de măietrie, cu cea practică. De la un punct încolo, devine foarte mult parte de strategie şi tactică, şi de aceea e comparat cu şahul. I se mai spune şah pe gheaţă", a declarat Allen Coliban de la Federaţia Română de Curling.

Bucureştenii s-au declarat încântaţi de curling şi promit să revină pe patinoarul de la AFI Cotroceni sau pe cel de la Flamaropol.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET