Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Cum va fi vremea în luna august

Avem parte de cea mai calduroasă vară din ultimii 51 de ani. O spun meteorologii, care au făcut şi o prognoză pentru următoarele două săptămâni ale lunii august. Veştile nu sunt deloc bune.

Temperaturi ridicate în luna august
Temperaturi ridicate în luna august

Weekend-ul care vine va fi iar canicular. Şansele de precipitaţii sunt minime. Va ploua doar în zonele de munte.

"Avem o estimare de la ANM în care se menţionează faptul că temperaturile vor fi în creştere, chiar începând de mâine astfel încât din nou vom avea o perioadă caniculară în acest weekend şi în primele zile ale săptămânii viitoare. Până în data de 7-8 august, temperaturile vor creşte din nou. Vom atinge temperaturi de 38-39 de grade la începutul săptămânii viitoare", a declarat, la Realitatea TV, meteorologul Mihai Huştiu.

Veştile sunt îngrijorătoare mai ales pentru agricultură, unde seceta a distrus mare parte din recolte. Din păcate, nici după jumătatea lunii august temperaturile nu scad foarte mult, iar şansele de ploie rămân la fel de mici.

"O lună iulie cu adevărat de cuptor în care temperaturile au fost mult peste mediile climatologice, a fost cea mai caldă lună iulie de când se fac observaţii, de fapt din 1961 încoace. Dupa 8-9 august se întrevede o uşoară răcorire, dar valorile termice se menţin la 32-33 de grade valori medii. Luna august se anunţă în continuare cu valori peste limita normală", a mai spus meteorologul.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET