Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Cum să-i oferi o noapte de neuitat, în funcţie de zodia lui

Află ce-l poate incita la maximum pe iubitul tău şi ce anume să-i faci ca să-i oferi o noapte de sex pasional pe care n-o va uita niciodată. Descoperă trucurile, în funcţie de zodia lui:

7 dintre cele mai stupide mituri despre sex
7 dintre cele mai stupide mituri despre sex

Leu (22 iulie - 22 august)

Bărbatul din leu adoră să deţină puterea. Jocurile sexuale care includ dominaţia şi în care el să fie stăpânul tău îl vor incinge la maximum. Îi place de asemenea să arăţi ca o divă sexy, deci nu uita de pantofii cu tocuri foarte înalte!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru balanţă, atmosfera înseamnă foarte mult. Ai grijă ca totul să fie foarte elegant, sexy şi armonios. Ca să-i oferi clipe de neuitat, trebuie să preiei iniţiativa şi chiar să-l domini.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din vărsător este în adâncul sufletului un adevărat ciudat! Nu o va recunoaşte niciodată, dar trebuie să ştii că acceptă fără nicio reţinere cele mai neobişnuite poziţii şi tehnici sexuale. Nu-ţi fie teamă să propui tot ce-ţi doreşti şi va fi plăcut surprins.

Citeşte mai multe pe Eva.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Dovlecei umpluti cu branza
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 12:17
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET