Cum s-au CERTAT Robert Turcescu cu Liliana Mincă la televizor

Gest bizar făcut de Robert Turcescu
Gest bizar făcut de Robert Turcescu

Jurnalistul B1 TV s-a certat în direct cu fosta şefă a Loteriei Române, Liliana Mincă.

Robert Turcescu s-a enervat pe Mincă după ce aceasta a spus că verdictul definitiv dat Paulei Iacob de colaboratoare a Securităţii nu este important.

"Sunt uluit auzind-o pe doamna Mincă trecând lejer peste această știre. Probabil că ea stând ani de zile într-un partid condus de un astfel de ins care a fost dovedit de asemenea colaborator notoriu al Securității, s-a obișnuit să treacă cu vederea. Crimele de acest gen nu se prescriu nicodată, pentru că au o încărcătură incredibilă. Pentru generațiile mai tinere, poate nu le spune multe. Îi recomand doamnei Mincă să se abțină. Nu mai dați din gură aiurea într-un astfel de context. Abțineți-vă să aruncați o astfel de informație la coșul de gunoi. Dumneavoastră sunteți parașutată politic dintr-un partid în altul de ani de zile. M-am săturat să vă văd plimbându-vă. Aveți o gură mare și atât”, a spus jurnalistul, citat de B1 TV. 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
FLASH
13 iun 21:14
O MAHALAGIOAICA NENOROCITA ACEA PANARAMA ORDINARA DE MINCA..O JEGOASA HOATA A LOTERIEI..A FACUT AVERE PRIN FURTURI ..JIVINA NENOROCITA CU GURA MARE..ASTIA MERITA IMPUSCATI..SE SIMTEA CU MUSCA PE CACILA PANARAMA AIA JEGOASA...
Răspunde
3 -1
nae
13 iun 18:51
Nelu Minca, sotul acestei mahalagioaice, ea insasi parvenita si provenia din familie de securisti externi de dinainte de 90, este cunoscut de politia constanteana ca unul din cei mai mari contrabandisti locali. asa ca ce mai stati in tara aia, nu vedeti cine ajunge mare? Astia va vor nega si dreptul de a trai nu doar crimele comise impotriva bunicilor si parintilor vostri.
Răspunde
3 -2
newton
13 iun 18:38
Revolutie in fizica! Ies scantei la ciocnirea a doi c@c@ti!
Răspunde
3 -1
angi-cluj
13 iun 23:42
6 FOARTE TARE SI FAINA COMPARATIA.CEI DOI ADICA TURCESCU SI MINCA AU ACEEASI CULTURA SI LA FEL DE ORDINARI IN DISCUTII.OAMENI DE DOI BANI,SCIRBOSI,SI JEGOSI CIND II VAD AM GREATA . -PETEC DUPA SAC !-imaginati-va aceasta discutie in trei : TURCESCU, MINCA ,SI PORA ! CE ZICETI ?....AR FI DURERE.....SI IN DIRECT .....
Afișează mai multe comentarii
print