Cum iubesc Scorpionii

Fiind un semn de apă, fix, nativii îşi manifestă puternic energia erotică, ceea ce le conferă un magnetism deosebit. Pentru ei, sexualitatea este vitală, firească şi regeneratoare. Această energie nu cunoaşte stavilă şi nu poate fi ignorată. Sunt emotivi, abisali, pasionali şi puternici, uneori angoasaţi, iar alteori cuceritor de relaxaţi. De fapt, pot spune, că sunt mai degrabă pasionali decât senzuali; în sentimentele lor există întotdeauna ceva misterios şi profund, sunt fascinant de cuceritori.

Când iubesc, cer foarte mult, dacă nu cumva chiar totul – corpul, mintea, sufletul, şi... pentru totdeauna. "Până la moarte" – cum spun ei cel mai adesea. Dacă par prea secretoşi, este din cauză că ei aşteaptă să le intuim sentimentele, să îi simţim. Simt că fiecare iubire este o parte a Iubirii Universale şi că fiecare fiinţă care apare în viaţa lor merită să fie fericită şi împlinită. Se dăruiesc de dragul fericirii celuilalt şi sublimează instinctul sexual grosier în forme rafinate de sexualitate.

Stăpânesc o artă desăvârşită în iubire modelând cu mare pricepere creatoare fiinţa iubită. Alături de ei trăiţi din plin. Nu vă plictisiţi şi orice clipă este unică prin noutatea trăirilor. Se înconjoară de mister şi, dacă vreţi să nu-i pierdeţi, nu încercaţi să-i aflaţi secretele. În plus, nu încercaţi să-i schimbaţi, căci nu veţi reuşi, iubiţi-i aşa cum sunt.

Dacă vrei să cucereşti un Scorpion, prima senzaţie care îl fascinează este mirosul, parfumul. Îi poţi atrage atenţia prin vestimentaţie şi îi place foarte mult orice lucru deosebit, sofisticat. Apreciază sinceritatea şi se vor "lipi" imediat ce eşti direct şi foarte corect.
Se simt bine într-o atmosferă misterioasă, cu jocuri de lumini şi umbre, la lumina lumânărilor şi în compania unor mirosuri exotice, rafinate.

Îl atrag locurile liniştite, în care decorul să fie somptuos, dar simplu. Sărutul este un preludiu important pentru el, ca şi atingerile electrice, foarte subtile şi pline de emoţii. Nu îi cucereşti cu o ieşire în oraş, ci cu semiumbra unei atmosfere tihnite, relaxante cu mirosuri şi muzică exotică, ademenitoare.

În schimb trebuie să ştii că sunt extrem de posesivi şi geloşi. Îţi trebuie multă răbdare şi înţelegere pentru a-l cuceri deplin. Dar când o faci sunt cei mai fideli parteneri.

Dacă vrei să rupi o relaţie cu aceşti nativi începe prin a-i minţi cu grosolănie, apoi comportă-te dualist şi frivol, fii distant şi lipsit de pasiune. Nu uita că te joci cu focul, rupturile cu Scorpionii nu rămân fără urmări.

Cu Berbecii se înţeleg bine din punct de vedere sexual, în schimb sunt personalităţi puternice, creând o relaţie ardentă, pasională, dar şi plină de tot felul de ciocniri aprinse. În general, nu au un viitor în comun prea lung, decât dacă se iubesc prea mult şi Berbecul renunţă la dorinţa de a domina iar Scorpionul la posesivitate.

Cu Taurii se pot înţelege pentru că au firi opuse, complementare, dar cu eforturi mari şi renunţări de ambele părţi. Taurii ar fi bine să renunţe un picuţ la materialism, iar Scorpionii la dorinţa nestăvilită de a-i critica. Se simt irezistibil atraşi unul de celălalt şi au o mare putere de muncă şi sacrificiu.

Cu Gemenii este o relaţie destul de modestă, mai ales pentru că superficialitatea acestora va fi permanent un motiv de critică pentru Scorpioni. Trebuie eforturi uriaşe pentru a stabiliza o astfel de relaţie şi sincer... nu prea merită efortul.

Cu Racii este o relaţie excelentă. Fiind empatici şi intuitivi nu au nevoie de cuvinte pentru a se înţelege. Este ceva extrem de subtil şi rafinat în relaţia lor, greu de definit sau descris, trebuie trăit ca să înţelegi cât de profundă şi misterioasă este legătura lor. Racii îl pot stăpânii pe Scorpion şi îi oferă tot ceea ce acesta îşi doreşte.

Cu Leii este o trăire explozivă. Faptul că acestora le place să fie în centrul atenţiei le deschide Scorpionilor apetitul de a critica nemilos o greşeală cât de mică, chiar şi neatenţiile. Relaţia dintre ei seamănă cu un câmp de luptă în care nici unul nu vrea să cedeze, dar se simt bine în acest război fără logică.

Pe Fecioare le exasperează ironia Scorpionilor, iar relaţia se termină înainte de a începe. În plus cicăleala şi rigiditatea Fecioarei îl inhibă pe Scorpion. În plan sexual timiditatea şi rezerva de care dă dovadă Fecioara nu satisface cerinţele ardente ale Scorpionului. Profesional se înţeleg foarte bine dacă îţi repartizează sarcinile.

Balanţele, prin comoditatea de care dau dovadă şi numeroasele tabieturi, îl fac agresiv pe Scorpion, încercând să le dinamizeze. Dacă reuşesc, atunci totul este perfect, căci în plan sexual se simt puternic atraşi unul de celălalt.

Cu Scorpionii au relaţii delicate. Se înţeleg excelent pe toate planurile, dar pasiunile puternice şi impulsivitatea pot strica totul Dacă unul dintre ei depăşeşte aceste stări, atunci relaţia este foarte bună, pentru că se înţeleg din priviri şi comunică telepatic. Sexual sunt adevărate bombe.

Săgetătorii sunt pur şi simplu fermecaţi de intuiţia şi eficienţa Scorpionilor. În rest sunt destul de multe conflicte, unele chiar dure, care îi despart. Au în comun un puternic spirit justiţiar, colaborând excelent din punct de vedere profesional.

Cu Capricornul este o relaţie bună. Răbdarea şi tenacitatea îl temperează foarte mult pe Scorpion şi îi creează un sentiment de siguranţă. În schimb, sexual Scorpionul vrea să schimbe educaţia strictă, demodată şi conservatoare, să trăiască din plin senzaţiile. Cu puţin efort problemele se pot rezulta şi chiar merită, că va deveni o relaţie de lungă durată, foarte solidă.

Cu Vărsătorii au o relaţie plină de pasiune, aventuroasă, dar care se poate consuma rapid dacă nu renunţă la agresivitatea cu care îşi susţin punctele de vedere. Vărsătorii se simt jigniţi de gelozia Scorpionului, iar acesta nu suportă prea multa libertate de care au nevoie Vărsătorii.

Cu Peştii se simt excelent. Au în comun sensibilitatea şi în plus posibilitatea de a comunica fără cuvinte. Indecizia acestora îl determină pe Scorpion să preia conducerea, ceea ce îl face să se simtă lider, stimulându-l. Relaţia poate deveni mai bună pe zi ce trece.
 
print