Dietă de vedetă: Cum a slăbit Roxana Ionescu 15 kilograme

Mama Natură fără iubit la un an de la divorţ: "Sunt liberă!"
Mama Natură fără iubit la un an de la divorţ: "Sunt liberă!" / FOTO: mondonews.ro

O dietă cu rezultate spectaculoase cere foarte multă răbdare. Cel puţin aşa susţine Roxana Ionescu, care a reuşit să slăbească 15 kilograme.

"Per total, am slăbit 15 kilograme, de la 65, la 50. În primele şase luni clar s-au văzut rezultate foarte bune. Însă cu timpul, făcând sport, mergând pe acelaşi regim, am tot dat jos. Cam în trei ani am ajuns la greutatea actuală", a povestit Roxana Ionescu potrivit perfecte.ro.

"Nu pot spune că m-a determinat ceva brusc. Nu mă mai simţeam bine cu mine. De exemplu, mergeam să îmi cumpăr blugi, eu ştiam că port 26 – 27 şi îmi luam mărimi mai mari. Vedeam la anumite fete cum vin hainele, rochiţele. Eu încercam să îmi iau aceeaşi rochiţă şi vedeam că nu mă avantajează la fel de mult. Plus jurnaliştii răutăcioşi, care m-au făcut în toate felurile... Toate s-au adunat şi eu acum n-am decât să le mulţumesc, pentru că mi-au făcut un bine", a completat ea.

După o serie de diete drastice, dar cu rezultate de moment, Roxana Ionescu a apelat la ajutorul unui specialist, care i-a propus un stil de viaţă mult mai echilibrat.

Vedeta mai spune că dieta nu dă rezultate de una singură, aşa că a combinat-o cu mişcare şi masaj.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print