Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Dietă de vedetă: Cum a slăbit Roxana Ionescu 15 kilograme

O dietă cu rezultate spectaculoase cere foarte multă răbdare. Cel puţin aşa susţine Roxana Ionescu, care a reuşit să slăbească 15 kilograme.

Mama Natură fără iubit la un an de la divorţ: "Sunt liberă!"
Mama Natură fără iubit la un an de la divorţ: "Sunt liberă!" / FOTO: mondonews.ro

"Per total, am slăbit 15 kilograme, de la 65, la 50. În primele şase luni clar s-au văzut rezultate foarte bune. Însă cu timpul, făcând sport, mergând pe acelaşi regim, am tot dat jos. Cam în trei ani am ajuns la greutatea actuală", a povestit Roxana Ionescu potrivit perfecte.ro.

"Nu pot spune că m-a determinat ceva brusc. Nu mă mai simţeam bine cu mine. De exemplu, mergeam să îmi cumpăr blugi, eu ştiam că port 26 – 27 şi îmi luam mărimi mai mari. Vedeam la anumite fete cum vin hainele, rochiţele. Eu încercam să îmi iau aceeaşi rochiţă şi vedeam că nu mă avantajează la fel de mult. Plus jurnaliştii răutăcioşi, care m-au făcut în toate felurile... Toate s-au adunat şi eu acum n-am decât să le mulţumesc, pentru că mi-au făcut un bine", a completat ea.

După o serie de diete drastice, dar cu rezultate de moment, Roxana Ionescu a apelat la ajutorul unui specialist, care i-a propus un stil de viaţă mult mai echilibrat.

Vedeta mai spune că dieta nu dă rezultate de una singură, aşa că a combinat-o cu mişcare şi masaj.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Emma Watson a tinut un discurs despre feminism
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 16:08
ecuisine.ro
Cartofi la cuptor cu usturoi
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 14:45
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET