Cum a îmbătrânit frumoasa din Mala Mujer FOTO

Ruddy Rodriguez
Ruddy Rodriguez
Ruddy Rodriguez Ruddy Rodriguez, în 2007, la un eveniment al Bisericii Scientologice Ruddy Rodriguez, în telenovela Amas de Casas Desesperadas La premiera filmului Venecia Alături de Tom Cruise şi Katie Holmes Ruddy Rodriguez

A devenit cunoscută ca Miss Venezuela, iar în prezent e o femeie de afaceri cunoscută.

Ruddy Rodriguez, cunoscută în România mai ales pentru rolul din Mala Mujer, are 20 de ani de experienţă în televiziune.

S-a născut în 1967 şi a participat la concursuri de frumusete de la 18 ani. În 1985 a fost aleasa Miss Venezuela, moment care a propulsat-o în seriale, cel mai cunoscut fiind Mala Mujer, filmat în 1991 în Peru.

Nu a rămas doar la roluri de telenovelă: a jucat în filme şi în teatru, a lansat un album de muzică pop, pictează, scrie şi a lansat o linie de cosmetice. În 2009 a jucat în filmul „Venecia”, alături de Alfonso Poncho Herrera din „Rebelde”, iar pelicula a fost premiată la Festivalul de Film din Canada. (Mai multe fotografii şi informaţii, pe site-ul oficial al vedetei).

În 2006, dupa divort, s-a speculat că ar fi avut o relatie secreta cu presedintele Hugo Chavez.

Actriţa este membră a Bisericii Scientologice. Fotografii cu ea şi Tom Cruise, precum şi imagini de la evenimente sau din roluri recente, în Galerie

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print