Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Cristina Verona: soţ bogat, bijuterii decapotabile

Cristina Verona a fost căsătorită cu fiul unor arhitecţi celebri, care făcea afaceri cu benzină. La scurt timp de la căsătorie, Cristina Verona s-a mutat în Primăverii şi a început să conducă cele mai frumoase maşini din Bucureşti.

Cristinina Verona a fost casatorita cu fiul unor arhitecti celebri
Cristinina Verona a fost casatorita cu fiul unor arhitecti celebri

Cel care vorbeşte despre Cristina Verona pentru evz.ro este jurnalistul Horia Tabacu: "Am cunoscut-o pe la începutul anilor ’90 în mediul corespondenţilor străini de presă stabiliţi în România. Lucra pentru ei şi părea să facă parte dintr-o agenţie străină de presă. Ca să fii acceptat între acei corespondenţi trebuia să ştii nişte limbi străine, dintre care foarte bine cel puţin două. Trebuia să fii un bun ziarist, să priveşti evenimentele imparţial şi să le sintetizezi. Sau să ai o legătură amoroasă. Ea făcea parte din prima categorie. Prin anul 1996 am văzut-o cu un bărbat foarte bine, cu care se şi măritase. Soţul ei era fiul unor arhitecţi celebri şi făcea afaceri cu benzină. Era şi bogat pentru că, în scurt timp, Cristina a început să conducă cele mai frumoase maşini din Bucureşti. Bijuterii decapotabile sau jeepuri preparate. Tot pe vremea aceea s-a mutat într-un apartament pe str. Primăverii. Amplasată la etajul unu al unui imobil proaspăt construit, casa ei era tot ce îşi putea dori mai mult un bucureştean. Zona cea mai bună, suprafaţă locuibilă mare, o sufragerie, două dormitoare, două băi şi mai ales construcţie nouă".

De câţiva ani Cristina Verona divorţase şi nu avea o nouă legătură. În garajul de la parterul imobilului se găseşte maşina ei, un Golf 5 gri metalizat. Despre Cristina Verona, Horia Tabacu spune că întotdeauna i s-a părut "o persoană foarte instruită şi uşor snoabă": " Nici vorbă de probleme de tulburări psihice".

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum functioneaza dieta MAYO?
STIRI | REALITATEA.NET
02 Octombrie, 01:00
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET