Cristina Verona: soţ bogat, bijuterii decapotabile

Cristinina Verona a fost casatorita cu fiul unor arhitecti celebri
Cristinina Verona a fost casatorita cu fiul unor arhitecti celebri

Cristina Verona a fost căsătorită cu fiul unor arhitecţi celebri, care făcea afaceri cu benzină. La scurt timp de la căsătorie, Cristina Verona s-a mutat în Primăverii şi a început să conducă cele mai frumoase maşini din Bucureşti.

Cel care vorbeşte despre Cristina Verona pentru evz.ro este jurnalistul Horia Tabacu: "Am cunoscut-o pe la începutul anilor ’90 în mediul corespondenţilor străini de presă stabiliţi în România. Lucra pentru ei şi părea să facă parte dintr-o agenţie străină de presă. Ca să fii acceptat între acei corespondenţi trebuia să ştii nişte limbi străine, dintre care foarte bine cel puţin două. Trebuia să fii un bun ziarist, să priveşti evenimentele imparţial şi să le sintetizezi. Sau să ai o legătură amoroasă. Ea făcea parte din prima categorie. Prin anul 1996 am văzut-o cu un bărbat foarte bine, cu care se şi măritase. Soţul ei era fiul unor arhitecţi celebri şi făcea afaceri cu benzină. Era şi bogat pentru că, în scurt timp, Cristina a început să conducă cele mai frumoase maşini din Bucureşti. Bijuterii decapotabile sau jeepuri preparate. Tot pe vremea aceea s-a mutat într-un apartament pe str. Primăverii. Amplasată la etajul unu al unui imobil proaspăt construit, casa ei era tot ce îşi putea dori mai mult un bucureştean. Zona cea mai bună, suprafaţă locuibilă mare, o sufragerie, două dormitoare, două băi şi mai ales construcţie nouă".

De câţiva ani Cristina Verona divorţase şi nu avea o nouă legătură. În garajul de la parterul imobilului se găseşte maşina ei, un Golf 5 gri metalizat. Despre Cristina Verona, Horia Tabacu spune că întotdeauna i s-a părut "o persoană foarte instruită şi uşor snoabă": " Nici vorbă de probleme de tulburări psihice".

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print