Cristina Verona: soţ bogat, bijuterii decapotabile

Cristinina Verona a fost casatorita cu fiul unor arhitecti celebri
Cristinina Verona a fost casatorita cu fiul unor arhitecti celebri

Cristina Verona a fost căsătorită cu fiul unor arhitecţi celebri, care făcea afaceri cu benzină. La scurt timp de la căsătorie, Cristina Verona s-a mutat în Primăverii şi a început să conducă cele mai frumoase maşini din Bucureşti.

Cel care vorbeşte despre Cristina Verona pentru evz.ro este jurnalistul Horia Tabacu: "Am cunoscut-o pe la începutul anilor ’90 în mediul corespondenţilor străini de presă stabiliţi în România. Lucra pentru ei şi părea să facă parte dintr-o agenţie străină de presă. Ca să fii acceptat între acei corespondenţi trebuia să ştii nişte limbi străine, dintre care foarte bine cel puţin două. Trebuia să fii un bun ziarist, să priveşti evenimentele imparţial şi să le sintetizezi. Sau să ai o legătură amoroasă. Ea făcea parte din prima categorie. Prin anul 1996 am văzut-o cu un bărbat foarte bine, cu care se şi măritase. Soţul ei era fiul unor arhitecţi celebri şi făcea afaceri cu benzină. Era şi bogat pentru că, în scurt timp, Cristina a început să conducă cele mai frumoase maşini din Bucureşti. Bijuterii decapotabile sau jeepuri preparate. Tot pe vremea aceea s-a mutat într-un apartament pe str. Primăverii. Amplasată la etajul unu al unui imobil proaspăt construit, casa ei era tot ce îşi putea dori mai mult un bucureştean. Zona cea mai bună, suprafaţă locuibilă mare, o sufragerie, două dormitoare, două băi şi mai ales construcţie nouă".

De câţiva ani Cristina Verona divorţase şi nu avea o nouă legătură. În garajul de la parterul imobilului se găseşte maşina ei, un Golf 5 gri metalizat. Despre Cristina Verona, Horia Tabacu spune că întotdeauna i s-a părut "o persoană foarte instruită şi uşor snoabă": " Nici vorbă de probleme de tulburări psihice".

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

-1 0
verdele
07 Jul 00:23
explicati-mi si mie ce-i aia o bijuterie decapotabila sau macar invatati sa puneti toate cuvintele la care va referiti ori macar virgule. ca sa nu mai accentuez faptul ca sunteti ca vulturii! si sper sa nu fiu prea subtil pentru redactori....rusine!
Răspunde
O\'Connor Maxwell
1 0
O\'Connor Maxwell
07 Jul 14:01
6 Rusine ***tie*** moshule ca nu poti intelege ce citesti!
Nu e chestie de virgula, se refera pur si simplu la masini decapotabile scumpe pe care le descrie drept "bijuterii decapotabile"!

Iata si de unde trebuia sa-ti pice fisa unde se refera: "...în scurt timp, Cristina a început să conducă cele mai frumoase maşini din Bucureşti. Bijuterii decapotabile sau jeepuri preparate...."!

Si dupa aia va intrebati de ce au picat asa de multi elevi bacul!...
0 0
Cris
07 Jul 00:14
Intotdeauna, in astfel de cazuri, ramai mut la colectia de vorbe goale, de clisee, ale cunoscutilor decedatului, descriind viata acestuia...cu nedumeririle de rigoare. Madalina re-loaded. Femeia avea masina tare, un job bun, un fost sot capabil, o casa in Primaverii.... dar... nu a putut rezista tentatiei sa se apropie de fereastra / calorifer...
Răspunde
0 0
Amalia
06 Jul 22:46
Urmaresc cu interes emisiunile Realitatii dar astazi m-a determinat sa schimb canalul.Va rog opriti-l pe acest individ care va face de ras si va scade audienta. (vorbesc de Dan Diaconescu).E inadmisibil ce poate debita, oare Romania si romanii nu pot mai mult? Sper din toata inima ca nu.
Răspunde
-1 0
@ O\'Connor Maxwell
06 Jul 19:31
Da' sa moara ma-ta, I.M.BECILULE, SUKS!
Răspunde
-1 0
@ O'Connor Maxwell
06 Jul 19:30
Da' sa moara ma-ta, I.M.BECILULE, SUKS!
Răspunde
-1 0
lol
06 Jul 19:29
Da' sa moara ma-ta, I.M.BECILULE, SUKS!
Răspunde
O\'Connor Maxwell
1 0
O\'Connor Maxwell
06 Jul 19:46
8 Hehehehe ;-)
Hai fetitzo, nu mai fa clabuci in gura si suck it: ai gresit ca v*a*c*a si nu vrei sa recunosti ;-)
Ti-am mai zis: p*r*o*s*t*i*l*a tot p*r*o*s*t*i*l*a ;-)
Hai pa t*a*n*t*a*l*a*u*l*e si baga-ti mintile in cap, cu asa ca-caracter n-o sa ai mult noroc la munca, daca bineinteles ajungi sa te angajezi undeva, fie ca paznic la cimitir sau vinzator de pepeni de Dabuleni;-)

PS
Tot nu ne ai zis pina la urma cum a ramas cu bacu ala, l-ai luat sau l-ai picat? ;-)
LOL
1 0
Cris
06 Jul 18:22
Ca si in cazul Madalina Manole... femeia "realizata in viata", in conceptia celor multi, ia brusc o gura de furadan... lasand lumea sa-i evalueze ultimele clisee in care isi descria viata ...
Răspunde
-1 0
lol
06 Jul 16:54
Cum arata bijuteriile decapotabile, ca nu am vazut in viata mea?!
Răspunde
1 0
REC
06 Jul 17:04
3 Dar de metafore ai auzit sau ai dat bacul sesiunea asta? Si, desigur, nu l-ai luat! Dar poate ca esti doar ironic!
O\'Connor Maxwell
1 0
O\'Connor Maxwell
06 Jul 17:15
15 P*r*o*s*t*i*l*a tot p*r*o*s*t*i*l*a...
Se refera la masini decapotabile scumpe pe care le descrie drept "bijuterii decapotabile"!
Si dupa aia va intrebati de ce au picat asa de multi elevi bacul!...
LOL la tine moshule, te ai facut de c*a*c*a*o ;-)
-1 0
lol
06 Jul 17:31
7 Sunteti I.D.I.O.T.I. amandoi, pur si simplu cei care au redactat textul nu au pus o virgula, deoarece se refereau atat la bijuterii cat si la masini decapotabile. Eu am facut misto, dar chestia asta va depaseste...
O\'Connor Maxwell
1 0
O\'Connor Maxwell
06 Jul 17:39
3 Hai zau sa m*o*a*r*a coana ma-ta!
Adica tu asta intelegi de aici: "...în scurt timp, Cristina a început să conducă cele mai frumoase maşini din Bucureşti. Bijuterii decapotabile sau jeepuri preparate...."!
P*r*o*s*t*i*l*a, mai rau decit sa fii p*r*o*s*t*i*l*a e sa nu admniti greselile tale!
S*e*m*i*d*o*c*t*u*l*e ;-)

PS
Pina la urma vum a ramas cu bacu? L-ai luat sau l-ai picat? ;-)
LOL
1 0
strip
06 Jul 18:24
4 Cred ca a vrut sa zica decalotabile.
Afișează mai multe comentarii
print