Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

"Copilul nostru e DIAVOLUL", spune o MAMĂ despre nou născutul său, care merge şi "scuipă flăcări"

Un cuplu din Columbia şochează întreaga lume prin acuzaţiile lor bizare, îndreptate la adresa nou născutului lor de 4 săptămâni, despre care susţin că merge în picioare şi "scuipă flăcări", mama micuţului susţinând că e vorba de magie neagră şi spirite rele.

Un micuţ de 4 săptămâni din Columbia, acuzat că e "posedat de diavol" chiar de părinţii săi
Un micuţ de 4 săptămâni din Columbia, acuzat că e "posedat de diavol" chiar de părinţii săi

Ana Feria Santos a devenit mamă luna trecută, dar spune că imediat a început să se teamă, atunci când a descoperit că micuţul avea un comportament anormal, fapt care a dus la temeri în comunitatea în care trăiesc cum că în micuţ s-ar fi "întrupat diavolul", scrie Daily Mail.

Mama micuţului spune că, la doar 4 săptămâni, copilul poate sta în picioare şi poate merge şi, la fel ca într-un film horror -Omen, din 1976, scriu jurnaliştii britanici fiind inspiraţia clară- pretinde că copilul hohoteşte ore în şir, într-un fel "adult" şi că are ochi "intimidanţi".

Din păcate, nici membrii comunităţii mici în care trăiesc părinţii nu sunt mai inteligenţi decât ei, aceştia fiind "înfricoşaţi" de copil şi aruncând pietre în casa în care trăieşte copilul în fiecare noapte. Santos, care la 28 de ani este mama a cinci copii, spune că copilul său de o lună "se ascunde sub pat, într-o valiză, în maşina de spălat sau în frigider".  Femeia spune că micuţul scuipă flăcări pentru că au fost găsite mici arsuri în pătuţul în care stă copilul.

O echipă de psihologi, un asistent social, un nutriţionist şi un avocat încearcă să descurce iţele cazului, o sursă susţinând că copilul reprezintă un caz clar de abuz, în palma stângă a micuţului fiind găsite două arsuri, părinţii primind o avertizare până la închiderea anchetei.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa te descurci ca singura vegetariana din familie
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 22:10
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET