"Copilul nostru e DIAVOLUL", spune o MAMĂ despre nou născutul său, care merge şi "scuipă flăcări"

Un micuţ de 4 săptămâni din Columbia, acuzat că e "posedat de diavol" chiar de părinţii săi
Un micuţ de 4 săptămâni din Columbia, acuzat că e "posedat de diavol" chiar de părinţii săi

Un cuplu din Columbia şochează întreaga lume prin acuzaţiile lor bizare, îndreptate la adresa nou născutului lor de 4 săptămâni, despre care susţin că merge în picioare şi "scuipă flăcări", mama micuţului susţinând că e vorba de magie neagră şi spirite rele.

Ana Feria Santos a devenit mamă luna trecută, dar spune că imediat a început să se teamă, atunci când a descoperit că micuţul avea un comportament anormal, fapt care a dus la temeri în comunitatea în care trăiesc cum că în micuţ s-ar fi "întrupat diavolul", scrie Daily Mail.

Mama micuţului spune că, la doar 4 săptămâni, copilul poate sta în picioare şi poate merge şi, la fel ca într-un film horror -Omen, din 1976, scriu jurnaliştii britanici fiind inspiraţia clară- pretinde că copilul hohoteşte ore în şir, într-un fel "adult" şi că are ochi "intimidanţi".

Din păcate, nici membrii comunităţii mici în care trăiesc părinţii nu sunt mai inteligenţi decât ei, aceştia fiind "înfricoşaţi" de copil şi aruncând pietre în casa în care trăieşte copilul în fiecare noapte. Santos, care la 28 de ani este mama a cinci copii, spune că copilul său de o lună "se ascunde sub pat, într-o valiză, în maşina de spălat sau în frigider".  Femeia spune că micuţul scuipă flăcări pentru că au fost găsite mici arsuri în pătuţul în care stă copilul.

O echipă de psihologi, un asistent social, un nutriţionist şi un avocat încearcă să descurce iţele cazului, o sursă susţinând că copilul reprezintă un caz clar de abuz, în palma stângă a micuţului fiind găsite două arsuri, părinţii primind o avertizare până la închiderea anchetei.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?