Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

COPIL de 9 ani, MORT după ce un zid s-a prăbuşit peste el

Un băiat de 9 ani din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, a murit, duminică, după ce un zid al unei clădiri dezafectate s-a prăbuşit peste el. Copilul aduna fier vechi, împreună cu famila.

COPIL de 9 ani, MORT după ce un zid s-a prăbuşit peste el
COPIL de 9 ani, MORT după ce un zid s-a prăbuşit peste el

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, băiatul a fost scos de sub dărâmături de către rude, care au sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112, solicitând intervenţia unei ambulanţe.

Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal din Feteşti, unde, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvat.

Din primele cercetări reiese că accidentul a avut loc în curtea unui complex dezafectat de creştere a porcilor din municipiul Feteşti, unde localnicii fără serviciu merg să scoată fier vechi din ziduri pentru a-l valorifica la centrele de colectare din zonă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Feteşti care au început o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET