Contele transilvănean Tibor Kalnoky, invitat la nunta prinţului William

Contele Tibor Kalnoky, invitat la nunta Prinţului William / Foto: contactmusic.com
Contele Tibor Kalnoky, invitat la nunta Prinţului William / Foto: contactmusic.com

În vârstă de 44 de ani, contele Tibor Kalnoky, are în grijă proprietăţile lui Charles din satele Valea Zălanului şi Micloşoara, din Covasna.

Contele Tibor Kalnoky, descendentul unei familii nobiliare din Transilvania, a fost invitat la nunta Prinţului William, potrivit evz.ro.

Contele Kalnoky are în grijă proprietăţile cumpărate de prinţul Charles în România în 2006.

Averea familiei Kalnoky a fost naţionalizată de comunişti la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, dar contele a reuşit să reintre în posesia ei după prăbuşirea regimului Ceauşescu, mai notează publicaţia britanică.

Numele contelui Kalnoky se află pe lista scurtă a invitaţilor care vor participa atât la ceremonia de la Westminster Abbey, vineri, 29 aprilie, cât şi la balul şi petrecerile ce vor fi oferite apoi la Palatul Buckingham.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

Puiu Netzer
1 -1
Puiu Netzer
13 apr 17:16
Tocmai ca Englejii au \"cumparat\" pentru , ce stiu eu ce ? neam de ASUPRITORI AL POPORULU-I ROMAN, tocmai de ACEEA Englejii, nu au invitat vre-un ROMAN , la nunta aceea Politica,...pentru-ca, EI STIAU DE LA BUN INCEPUT CA NICI-UN ROMAN NU S-AR FI DUS LA NUNTA, SI DE INSERATE NEGATIVE PRIN ZIARE, NU AU EI NEVOIE, NU-I ASA ??? \"\"NU STIU INSA CARE E TREABA CU REGELE MIHAI,...DACA ACESTA S-E DUCE LA NUNTA SAU NU\". IO, FI PLACIND OARE CIND \"CINEVA\", CUMPARA DIN REGATUL SAU SI,... FACE CADOU UNU-I CIOBAN UNGUR,...FARA CA ACESTA SA AIBA HABAR DE \"CIOBANIE\" ???
Răspunde
-1 0
DarkLord
11 apr 17:58
Va mirati ciobanilor? Macar in Ardeal mai exista nobilimea, la voi nu a fost niciobata. Cativa boieri, si atat.
Răspunde
-1 0
foarte binr
11 apr 17:32
VA DATI SEAMA DACA AR FI INVITAT ROMANI???AR FI FURAT TOTUL DE LA NUNTA RESPECTIVA,DECI AU INVITAT DOAR PE OAMENI DE INCREDERE,DECI UNGURI
Răspunde
2 -1
ardelean
11 apr 15:23
bai irealitatilor,ce conte transilvanean..sunt in sec XXI, e un conte si atata..descedent etc...
sau deja va vedeti cu ardealul la unguri ...usl-isti puturosi
Răspunde
1 0
milud
11 apr 14:22
Si "Ba , Majestate" Gîgă I-ul nu e invitat ? Nici macar Ana de Bourbon ? Pai ce, palaria mea, de Casa Regala au astia de nu-i baga nimeni in seama ? Sa fie din cauza mezaliantei cu Duda sau din cauza abdicarii ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print