Circulaţie rutieră şi feroviară, întrerupte în Hunedoara în urma unei furtuni

Circulaţie rutieră şi feroviară, întrerupte în Hunedoara în urma unei furtuni
Circulaţie rutieră şi feroviară, întrerupte în Hunedoara în urma unei furtuni

Circulaţia feroviară pe ruta Arad - Deva este întreruptă, luni dimineaţă, după ce terasamentul căii ferate a fost afectat de scurgerile de pe versanţi, în urma unei furtuni puternice care s-a produs în noaptea de duminică spre luni, iar mai multe gospodării din câteva localităţi au fost inundate.

De asemenea, alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă în unele zone.

Ambele fire de cale ferată sunt afectate de scurgerile de pe versanţi pe o porţiune de aproximativ zece metri,  între Gurasada şi Câmpuri Surduc. Intervenţia pe timpul nopţii a fost dificilă, iar reprezentanţii C.F.R. au decis să înceapă lucrările de remediere a terasamentului luni dimineaţă.

Zeci de gospodării din localităţile Gothatea, Gurasada, Câmpuri Surduc şi Roşcani au fost inundate. În plus, satul Brădăţel a rămas izolat după ce un pod care face legătura între localitate şi comuna Zam a fost rupt de un pârâu ieşit din matcă.

În Deva, mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt, iar DN 7 a fost blocat pe un sens, la ieşirea din Deva, după ce un copac a căzut pe carosabil.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?