Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Circul Globus prezintă în premieră Festivalul Artei de Circ în iunie la Bucureşti

Foto: romanialibera.ro
Foto: romanialibera.ro
Circul Globus organizează anul acesta prima ediţie a Festivalului Internaţional al Artei de Circ, la care sunt invitate cinci circuri europene care vor oferi mai multe reprezentaţii publicului din Bucureşti, în diferite locaţii, în perioada 17-28 iunie.

Circul Globus se va întrece cu circuri din Italia, Germania, Rusia, Bulgaria şi Ungaria, invitate să ia parte la festivalul de la Bucureşti. Fiecare circ va oferi în jur de 24 de reprezentaţii în locaţii precum Parcul Herăstrău, Parcul Tineretului, Parcul Izvor sau Parcul IOR din Titan.

Nikulin Moscow Circus din Rusia ar putea prezenta un spectacol pe gheaţă, la Sala Palatului, dacă organizatorii festivalului obţin aprobare de la Ministerul Culturii pentru folosirea acestei locaţii, a spus directorul Circului Globus, Brânduşa Novac.

În martie 2008, Circul Globus s-a alăturat Asociaţiei Circurilor Europene, ai cărei membri sărbătoresc pentru prima dată, în acest an, Ziua Europeană a Circului.

Duminică, circuri din ţări precum Olanda, Franţa, Germania, Italia, Spania, Elveţia, Ungaria, Rusia, Principatul Monaco şi România au sărbătorit Ziua Europeană a Circului, prin spectacole deosebite, zile ale porţilor deschise, discuţii cu presa şi oameni politici.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET