Cele mai FRUMOASE femei...cu cele mai urâte picioare. VEZI ce defecte au vedetele!

Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare
Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare
Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare

Sunt privite ca unele dintre cele mai sexy femei din lume...dar nu au picioare frumoase: fie din pricina exceselor de droguri şi alcool, fie din pricina vârstei sau a dietelor prelungite, ele sunt vedetele care nu se pot lăuda cu cele mai frumoase picioare de la Hollywood.

Fergie a fost fotografiată în timp ce făcea jogging şi, din păcate, pielea cântăreţei nu arată deloc bine,  picioarele sale fiind ridate, iar pielea genunchilor căzută, arătând de parcă ar fi vorba de picioarele unei..bunicuţe, nu ale unei dive sexy.

Penelope Cruz, soţia actorului Javier Bardem, este o apariţie întotdeauna stilată pe covorul roşu dar genunchii săi proeminenţi nu fac decât să accentueze zvelteţea siluetei actriţei spaniole.

Victoria Beckham: despre ea se spune că obişnuieşte să cheltuiască foarte mulţi bani şi energie pentru a arăta tânără şi frumoasă şi, de cele mai multe ori, îi reuşeşte. Din păcate, atunci când slăbeşte prea mult, picioarele vedetei arată complet nefiresc, venele şi celulita fiind şi ele proeminente.

Melanie Griffith: evident că vârsta joacă un rol important în aspectul fizic, dar contează, susţin specialiştii, şi grija pe care ai avut-o, de-a lungul timpului, pentru propria persoană. În cazul soţiei actorului Antonio Banderas se pare că excesele de alcool şi abuzul de substanţe şi-au spus cuvântul.

Kate Moss rămâne unul dintre cele mai faimoase manechine ale vremurilor noastre, dar picioarele sale -impecabile ca formă- au ajuns să fie ridate şi uscate, arătând ca cele ale unei femei de...peste 70 de ani.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ana
12 dec 10:37
Pozele sunt niste minciuni uriase, chiar asa ati ajuns sa mintiti????
Răspunde
0 0
alexiss
27 sep 16:18
da asa ee f rusinos , dar in plus ce va pasa voua de picioarele altora si nu va uitati la ale voastre
Răspunde
0 0
Auba
27 sep 23:56
2 Nu de picioarele altora ne pasa, ci de nivelul submediocru al acestor asa-zisi jurnalisti.
Oricum, daca tu ai inteles doar atat... inseamna ca te poti angaja cu usurinta la "realitate".
3 0
Auba
26 sep 23:59
Este rusinos - pentru Romania - ca astfel de persoane au ajuns sa faca jurnalism. Cel/cea care a scris acest articol, cat si cei/cele care l-au aprobat, reprezinta putregaiul cel mai abject din societatea umana.
Sa va fie rusine! Ati ajuns precum jartele nespalate ale unei tarfe patologice; va-ntindeti mai bine cand sunteti impregnati de zemurile decaderii.
Răspunde
1 0
ovidiu
26 sep 21:26
"femei frumoase cu picioare urate"??? asta suna ca si cum ai spune "cea mai frumoasa dantura la persoanele fara dinti" plus ca unele din ele sunt trecute de 40, chiar 50 ani!!!
Răspunde
2 0
cucuveaua
26 sep 04:45
nu sunteti normali cu capul, nu sunteti normali cu capul, nu sunteti normali cu capul, nu sunteti normali, nu sunteti normali,nu sunteti normali
Răspunde
7 0
vali
25 sep 22:49
sunteti niste ziaristi de 2 parale...aveam o impresie mai buna despre voi, dar nici sa preluati un articol din strainatate nu sunteti in stare...nu asa arata de fapt picioarele lor...o o photoshopare evidenta...ori o gluma ori un exercitiu de imaginatie...rusine!! Facultatea de jurnalism ar trebui desfiintata...nici liceul nu pareti sa-l fi terminat!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print