Cele mai FRUMOASE femei...cu cele mai urâte picioare. VEZI ce defecte au vedetele!

Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare
Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare
Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare Cele mai frumoase vedete cu...cele mai urâte picioare

Sunt privite ca unele dintre cele mai sexy femei din lume...dar nu au picioare frumoase: fie din pricina exceselor de droguri şi alcool, fie din pricina vârstei sau a dietelor prelungite, ele sunt vedetele care nu se pot lăuda cu cele mai frumoase picioare de la Hollywood.

Fergie a fost fotografiată în timp ce făcea jogging şi, din păcate, pielea cântăreţei nu arată deloc bine,  picioarele sale fiind ridate, iar pielea genunchilor căzută, arătând de parcă ar fi vorba de picioarele unei..bunicuţe, nu ale unei dive sexy.

Penelope Cruz, soţia actorului Javier Bardem, este o apariţie întotdeauna stilată pe covorul roşu dar genunchii săi proeminenţi nu fac decât să accentueze zvelteţea siluetei actriţei spaniole.

Victoria Beckham: despre ea se spune că obişnuieşte să cheltuiască foarte mulţi bani şi energie pentru a arăta tânără şi frumoasă şi, de cele mai multe ori, îi reuşeşte. Din păcate, atunci când slăbeşte prea mult, picioarele vedetei arată complet nefiresc, venele şi celulita fiind şi ele proeminente.

Melanie Griffith: evident că vârsta joacă un rol important în aspectul fizic, dar contează, susţin specialiştii, şi grija pe care ai avut-o, de-a lungul timpului, pentru propria persoană. În cazul soţiei actorului Antonio Banderas se pare că excesele de alcool şi abuzul de substanţe şi-au spus cuvântul.

Kate Moss rămâne unul dintre cele mai faimoase manechine ale vremurilor noastre, dar picioarele sale -impecabile ca formă- au ajuns să fie ridate şi uscate, arătând ca cele ale unei femei de...peste 70 de ani.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?