Cele mai BUNE imagini de pe MARTE. Cum arată munţii şi "câmpiile" de pe Planeta Roşie

Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity
Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity / FOTO: NASA
Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity Imagini de pe Marte surprinse de roverul Curiosity

Roverul Curiosity a aterizat cu succes pe Marte şi a trimis deja mii de imagini. Folosind galeria pusă la dispoziţie de NASA, REALITATEA.NET le-a ales pe cele mai bune dintre ele.

Roverul Curiosity a ajuns cu bine în craterul marţian Gale, de unde a trimis primele mii de imagini. Misiunea roverului este de a confirma sau infirma teoria vieţii pe Marte, care i-a preocupat pe oamenii de ştiinţă decenii la rând.

Roverul se îndreaptă către munţii marţieni Sharp, pe care i-a surprins în câteva fotografii de ansamblu. În Galeria de mai sus sunt alese cele mai bune poze surprinse de Curiosity până acum. Desigur, spectacolul abia acum începe.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?