Cel mai SCUMP Mercedes din LUME. A stat 84 DE ANI în GARAJ

Mercedes S fabricat în 1928
Mercedes S fabricat în 1928

Un Mercedes clasa S din 1928, nerestaurat, care a fost ţinut într-un garaj timp de 84 de ani de o familie engleză, a fost vândut la o licitaţie din Marea Britanie pentru o sumă peste aşteptări de 4,5 milioane de dolari.

Colecţionarii bogaţi participanţi la licitaţia organizată în Sussex de casa Bonhams au mai concurat pentru automobile clasice fabricate de producători precum Lagonda, Maserati şi Alfa Romeo, informează Bloomberg, citat de Mediafax.

Mercedesul S, cu patru locuri, s-a aflat în proprietatea aceleiaşi familii din Anglia de când a fost cumpărat, în 1928, şi a fost evaluat până la două milioane de lire sterline.

Automobilul a fost păstrat de la livrare într-un garaj special construit şi are doar 8.375 de mile la bord.

Preţul de adjudecare a fost de 2,8 milioane de lire sterline inclusiv taxele, iar oferta a venit din partea unui cumpărător anonim care a concurat cu cel puţin alţi cinci.

La licitaţie au fost vândute automobile în valoare totală de 13,5 milioane de lire sterline, peste suma minimă estimată, de zece milioane de lire. Circa 75% din cele 84 de maşini scoase la licitaţie au fost vândute.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?