Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Cel mai SCUMP Mercedes din LUME. A stat 84 DE ANI în GARAJ

Un Mercedes clasa S din 1928, nerestaurat, care a fost ţinut într-un garaj timp de 84 de ani de o familie engleză, a fost vândut la o licitaţie din Marea Britanie pentru o sumă peste aşteptări de 4,5 milioane de dolari.

Mercedes S fabricat în 1928
Mercedes S fabricat în 1928

Colecţionarii bogaţi participanţi la licitaţia organizată în Sussex de casa Bonhams au mai concurat pentru automobile clasice fabricate de producători precum Lagonda, Maserati şi Alfa Romeo, informează Bloomberg, citat de Mediafax.

Mercedesul S, cu patru locuri, s-a aflat în proprietatea aceleiaşi familii din Anglia de când a fost cumpărat, în 1928, şi a fost evaluat până la două milioane de lire sterline.

Automobilul a fost păstrat de la livrare într-un garaj special construit şi are doar 8.375 de mile la bord.

Preţul de adjudecare a fost de 2,8 milioane de lire sterline inclusiv taxele, iar oferta a venit din partea unui cumpărător anonim care a concurat cu cel puţin alţi cinci.

La licitaţie au fost vândute automobile în valoare totală de 13,5 milioane de lire sterline, peste suma minimă estimată, de zece milioane de lire. Circa 75% din cele 84 de maşini scoase la licitaţie au fost vândute.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
JURNALUL.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET