Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Cel mai mare proces de recrutare de tineri absolvenţi

Firma de consultanţă KPMG România, una dintre cele mai mari companii la nivel mondial, a recrutat 90 de tineri la începutul lunii octombrie, acesta fiind cel mai mare proces de recrutare de tineri absolvenţi derulat de firmele de profil în acest an.

Scrisoarea de intenţie conţine argumentele pentru angajarea ta
Scrisoarea de intenţie conţine argumentele pentru angajarea ta

Începând cu 1 octombrie 2013, KPMG România a angajat 90 de tineri profesionişti, după ce aceştia au parcurs un proces de recrutare riguros, se arată într-un comunicat al companiei.

70 dintre cei nou angajaţi fac parte din prima generație a Şcolii de Afaceri KPMG, program cu o durata de doi ani, adresat studenţilor interesaţi de o carieră în Audit.

În acești doi ani, participanţii îşi vor dezvolta aptitudinile tehnice şi personale şi vor avea posibilitatea unei experiențe practice în domeniul auditului.

"Şcoala de Afaceri KPMG vine în completarea studiilor universitare și oferă studenților posibilitatea ca, la absolvirea facultăţii, aceștia să dețină o experientă aplicată și relevantă în domeniul Auditului și consultanței și, implicit, un avantaj competitiv important", spune Şerban Toader, Senior Partner la KPMG în Romania.

KPMG are birouri în 156 de țări și peste 152.000 de angajați. În România și Republica Moldova, KPMG își desfășoară activitatea în cadrul celor șase birouri din București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinau şi are peste 650 de angajați și parteneri.

Din aşa-numitul grup Big4 fac parte, pe lângă KPMG, PwC, EY şi Deloitte.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

MONDONEWS.RO
Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum iti tapezi corect parul
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 15:57
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET